DIZAJN I ARHITEKTURA

Zara Home ima prekrasnu kolekciju za što ugodniji rad od kuće!

Posebni detalji koji će uljepšati svaki prostor!

Nije nikakva tajna da nas Zara uvijek iznova oduševi sjajnom ponudom, no ovog puta naš fokus je na prekrasnoj i pažljivoj Zara Home kolekciji koja je kao stvorena za rad od kuće. Znajući da mnogi i dalje rade upravo tako, nismo nimalo iznenađeni što je predstavljena kolekcija vrlo topla i posebna, pa nema baš nikakvog razloga da detaljnije ne zavirite u ponudu jer smo sigurni da ćete pronaći pregršt simpatičnih sitnica!

Zara Home je nedavno predstavila stylish novu kolekciju imena Stationery, a kao što nam i samo ime nalaže, riječ je o uredskim detaljima u nešto drugačijem dizajnerskom ruhu. Sama estetika kolekcije sažima pomalo rustikalni dojam koji je neizmjerno ugodan i možemo baš svaki detalj zamisliti da odlično funkcionira i u vidu dekorativnog detalja, ali naravno valja se osvrnuti i na samu funkcionalnost. Naime, rad od kuće nerijetko može postati suhoparan i frustrirajuć, i upravo zato treba ga učiniti što ljepšim i zanimljivijim, a odabirom ključnih detalja to ćete vrlo lako i postići. Prekrasne bilježnice i notesi, olovke i škare ili pak spajalice i registri, samo su dio ponude koja nas je oduševila na prvu i ponude za koju već danas želimo da pronađe mjesto u našem domu. Zara Home također je poznata i po svojoj kvaliteti, stoga detalji koji nisu potrošni zasigurno će potrajati neko vrijeme i poslužiti svrsi na pravi način.

Cijelu ponudu možete pronaći u trgovinama ili online, a mi smo u nastavku izdvojili detalje i pribor koji nam je ponajviše zaokupio pažnju!

Foto: Zara Home
Objavljeno: 25.10.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p