DIZAJN I ARHITEKTURA

Zara Home ima prvu kolekciju stvorenu za kuhinju!

Još jedan razlog zašto ćete provoditi više vremena u kuhinji
Kuhinja je mjesto susreta i dijeljenja, ona će uvijek biti srce kuće, najtoplija prostorija gdje se stvaraju najdublje uspomene. Užitak kuhanja počinje u pripremi, prati proces i ne završava se u hrani, već u sjećanju čuvamo te trenutke. Kuhinja je prostor koji zrači energijom, a Zara Home iz tog razloga je predstavila svoju prvu kolekciju namijenjenu upravo toj prostoriji u domu.

Nova kolekcija Zara Home obiluje kuhinjskim priborom, posušem, tekstilom i ostalim sitnicama što su prijeko potrebni u kuhinji. Cijela kolekcija obiluje zemljanim tonovima i inspirirana je rustikalnim i tradicionalnim motivima. Fokus je na željezu, keramici te bukovom drvu koji stvaraju neodoljivi spoj ključnih kuhanjskih pomagala koji su, osim funkcionalni i kvaliteti, estetski izrazito privlačni.

Ovo je prva takva kolekcija poznatog španjolskog brenda iako su inače u ponudi bile dostupne sitnice poput staklenih i keramičkih čaša, pribora za jelo i tekstila. Ipak, ovo je zaokružena kolekcija čiji svaki komad neodoljivo podsjeća na kakva zaboravljena vremena. Ljepota je u detaljima, složit će se mnogi, i zato je upravo ova kolekcija naprosto neodoljiva.

Foto: Zara
Objavljeno: 27.07.2019. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p