DIZAJN I ARHITEKTURA

Zara Home ima sniženje: izdvojili smo 13 odličnih detalja

Sjajna prilika za shopping!

Zaviriti u ponudu Zare Home uvijek je fantastična ideja, a pridodamo li tome i aktualno sniženje, radi se o prilici koju valja iskoristiti. Naime, u tijeku su vrlo dobri popusti, pa nema baš nikakvog razloga da dom ne upotpunite šarmantnim detaljima po pristupačnijim cijenama.

Uređenje interijera je definitivno jedna od najdražih aktivnosti, no ipak generalno teško se je odlučiti za promjene. Jedan od glavnih razloga zašto je to tako leži u mišljenju kako je potreban nešto veći budžet kako bi se u dom unijele promjene, no to zapravo nije nimalo točno. Kako biste prostoru podarili novi izgled te unijeli dašak promjene, kao i neke nove vibracije, dovoljno je posegnuti za nekoliko ključnih detalja koji će napraviti veliku razliku. Aktualna ponuda Zare Home obiluje standardno atraktivnim komadima za sve dijelove stana ili kuće, no za oko su nam ponajviše zapele odlične vaze i varijacije istih. Što se tiče boja, Zara Home ostaje dosljedna prepoznatljivoj estetici minimalizma, jednostavnih boja i linija, kao i profinjenog prizvuka te detalja. Čak i ako trenutno niste u najboljem periodu za kupnju nekog većeg komada, simpatično posuđe sigurno će vas razveseliti te unijeti željenu promjenu, a sve to po iznimno pristupačnoj cijeni.

Budući da je sniženje u tijeku, u nastavku smo izdvojili nekoliko najatraktivnijih detalja za koje smo sigurni da će vas inspirirati i potaknuti na promjene u životnom prostoru.

Vaza (200 kn), tabure (600 kn)

Stolić (800 kn)

Posude (30 kn, 30 kn)

Boca (40 kn)

Set za kupaonu (40 kn, 40 kn, 60 kn)

Stolić (400 kn), visoka vaza (400 kn)

Viseća vaza (200 kn)

Šalice (40 kn, 50 kn)

Košara za rublje (400 kn)

Foto: Zara Home
Objavljeno: 14.06.2019. u 10:48
Tagovi: zara home, dekor

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p