DIZAJN I ARHITEKTURA

Zavirite u prekrasnu kamenu vilu koja je kao stvorena za rajski odmor!

Luksuzna vila u kojoj ćete pronaći sve što vam je potrebno za nezaboravan odmor!

Kada je planiranje godišnjeg odmora u pitanju, osim odabira idealne lokacije koja će nam omogućiti maksimalno opuštanje, važno je odabrati i prikladan smještaj. Sigurno iz vlastitog iskustva znate koliko odabir smještaja utječe na cjelokupan dojam samog ljetovanja, stoga u nastavku otkrijte smještaj u kojem ćete pronaći baš sve što vam je potrebno za rajski odmor!

Ova godina poprilično je turbulentna te smo sigurni da ćete svoj godišnji odmor iskoristiti kao priliku da se konačno malo opustite, a ako ste još uvijek u potrazi za idealnom lokacijom, definitivno ste na pravome mjestu! Zbog svima nam poznate situacije, daleka putovanja smo ostavili za neka bolja vremena, a što i nije toliko loše kada uzmemo u obzir sve one prirodne ljepote i atrakcije koje možemo pronaći i unutar vlastitih granica. S druge strane, Lijepa naša u svijetu postaje prepoznatljiva kao destinacija koja vrvi luksuznim smještajima, a pravi dokaz toga je i šarmantna Vila Belvedere.

Ova vila nalazi se u malenom mjestu na Kvarneru, točnije Jadranovu, a što je idealna lokacija za sve one koji žele uživati u čistom moru, gorskom zraku ili nešto aktivnijem odmoru poput otkrivanja skrivenih planinskih puteljaka. Vila Belvedere udaljena je od mora 900 metara te je okružena očaravajućom prirodom, a za prekrasnim eksterijerom nimalo ne zaostaje njezina unutrašnjost. Tako u vili možete pronaći 3 sobe s bračnim krevetima, 4 kupaonice, moderni dnevni boravak s romantičnim kaminom te kompletno opremljenu kuhinju.

Osvježenje također možete pronaći i u bazenu koji je okružen ležaljkama i suncobranima, što je idealno za sve one kojima napućene plaže i nisu najdraža opcija, a za ljubitelje luksuza tu je i jacuzzi koji garantira maksimalno opuštanje. Ova vila može smjestiti i do 8 osoba, stoga je kao takva idealna za druženje s dragim prijateljima ili obitelji.

Foto: Instagram
Objavljeno: 06.08.2020. u 16:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p