DIZAJN I ARHITEKTURA

Znamo gdje ove sezone kupiti najljepše umjetne borove po najpovoljnijoj cijeni!

Destinacije s kojima ne možete pogriješiti 
Prosinac je stigao, a s njim i čarolija božićnih priprema koje uključuju i neizostavne 'last-minute' shoppinge blagdanskih dekoracija. A, ako ste i vi kojim slučajem jedni od onih koji još uvijek nisu odabrali glavnu zvijezdu svoga doma - božićno drvce, ne brinite! U potrazi za najljepšim (umjetnim) božićnim drvcima (i pristupačnim cijenama), istražili smo ponudu jelki, a u nastavku članka otkrijte koje su nas destinacije posebno oduševile...

Tople neutralne boje, inspiracija starinom, rijetka i minimalistička stabla, flocked božićna drvca, božićna drvca od šljokica, mašne i vrpce te tamna i ćudljiva božićna drvca - trendovi su ukrašavanja božićnih jelki za 2023. godinu. Božićna drvca koja će se s lakoćom uklopiti svaki od nabrojanih stilova pronašli smo u ponudi Bazaar.hr stranice, te na dobro poznatoj lokaciji za kupovinu božićnih stabala - Svijetdrveća.hr. Moramo priznati kako se Bazaar posebno potrudio, pa je na svojim stranicama ponudio i mnoštvo inspiracije za kupce te ih opskrbio zavidnom količinom fotografija zadovoljnih kupaca koji iz prve ruke pokazuju kako njihova umjetna božićna drvca doista izgledaju. No, nije samo estetika ono što nas je osvojilo kod Bazaara, već i kvaliteta proizvoda koja opravdava svaki cent, a zbog koje ćete se sa svojim umjetnim borom družiti još godinama!
 
Svijetdrveća.hr je također ove sezone predstavio raskošan izbor umjetnih božićnih drvaca koji zadovoljavaju svačiji ukus; Bez obzira na to preferirate li umjetne jelke u posudama, bez posuda, s dodacima poput žireva, snijega na granama ili pak hiperrealistične modele koji su ove sezone apsolutni hit, ovdje ćete pronaći savršeni bor po svom ukusu! Inspiraciju za dekoriranje potražite u nastavku članka!
Foto: Instagram
Objavljeno: 03.12.2023. u 09:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p