DIZAJN I ARHITEKTURA

Znamo gdje u Zagrebu možete nabaviti najljepše uskršnje vijence za ovu sezonu!

Ukrasi koji će sjajno izgledati u svakom domu!
Svega nekoliko tjedana dijeli nas do Uskrsa, a ako već niste započeli s pronalaženjem dekoracija koji će ovih blagdana krasiti vaš dom, krajnji je trenutak da započnete s planiranjem ukrasa koji će ovog proljeća odrediti atmosferu u vašim omiljenim prostorijama.

Osim raznoraznih DIY kreacija čiji nas noviteti svake godine iznova oduševe, najpopularnija uskršnja dekoracija svakako je uskršnji vijenac. Iako ih najčešće smještamo na ulazna vrata, vijenci će sjajno izgledati i na vašem blagdanskom stolu, a u promišljenoj kombinaciji s uskršnjim pisanicama i ostalim motivima dobit ćete unikatan ukras koji neće proći nezapaženo. U potrazi za idealnim vijencima one najljepše smo ove sezone pronašli u kolekciji domaćeg brenda Tvoje, koji je i ove sezone pripremio pregršt prelijepih, ručno izrađenih vijenaca kojima jedva čekamo ukrasiti svoj dom. Najljepše proljetno cvijeće, leptiri, perje i šarene mašnice samo su neki od detalja koji čine ove vijence najtraženijim uskršnjim ukrasom, a u nastavku članka izdvojili smo naše favorite koje smo poželjeli odmah!

Kako naručiti vijence?

Trenutno u ponudi imaju dvije veličine vijenaca, jedan veličine 40 cm te onaj veličine 25 cm. Isto tako, možete birati između dva modela - čupavi i brezasti, a naručiti možete na službenoj Facebook stranici. Vijence također možete pregledati na službenoj Instagram stranici, a narudžbe primaju i putem maila info@tvoje.hr te putem telefonskog broja - 01/4651984.

Objavljeno: 21.03.2023. u 13:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p