DOGAĐANJA

5 najboljih 'Kissing point' lokacija na zagrebačkom Adventu

Sve što želimo ovog adventa su ljubav i romantika

Zagreb Advent je napokon započeo i jedva smo dočekali prepuštanje razdraganom božićnom raspoloženju. Ovo je definitivno razdoblje kada najviše vremena želimo provesti među najmilijima, ali i jedno od najromantičnijih u godini.

Iako još uvijek otkrivamo čari svih ovogodišnjih atrakcija, za oko su nam već zapele fotogenične lokacije idealne za stvaranje uspomena s voljenom osobom.

Kissing Point hotel Esplanade

Hotel Esplanade, kao jedno od povijesnih središta društvenog i gradskog života Zagreba, svake godine priredi divno adventsko iskustvo. Ove godine na njihovom ulazu se nalazi osvijetljeni luk s natpisom „Kissing Point“. Stotine lampica i okićena drvca te imela koja obećava vječnu ljubav nezaobilazna su lokacija za fotografiranje svih sretno zaljubljenih parova.

Mjesečev vrt

Mjesečev vrt jedna je od posebnijih i intimnijih adventskih lokacija. Gornjogradski park ukrašen tisućama lampica uz umjetničke instalacije i skulpture savršeno je mjesto gdje s voljenom osobom možete provesti nekoliko romantičnih trenutaka, daleko od gužve i raskoši ostatka adventskih lokacija. Svaki kutak ovog vrta je bajkovit, a uz poljubac ne zaboravite zaželjeti i posebnu želju.

Park Grič

Udruga Umjetnost za grad pretvorila je Park Grič u oazu nježnih svjetlosnih instalacija i umirujuće zvučne kulise. Uz Mjesečev vrt, ovo još jedna lokacija gdje možete doživjeti intiman i romantičan duh blagdanskog razdoblja. Stube parka nadsvođene brojnim lampicama stvorene su za romantične trenutke koje ćete zauvijek zabilježiti na fotografijama.

Plato Gradec-Baš Naš

Ultimativna zagrebačka razglednica je ona s Platoa Gradec. Pogled na simbol grada, Zagrebačku katedralu čini ovu lokaciju omiljenom među posjetiteljima i domaćima bez obzira na doba godine. No, moramo priznati da nam je najdraža u ovom božićnom ruhu i atmosferi koja pršti pozitivnom energijom. Dakle, preostaje vam samo uzeti voljenu osobu za ruku i nakon dobre zabave zamrznuti jedan nezaboravan trenutak na „najzagrebačkijoj“ adventskoj lokaciji.

Oktogon u Ilici

Najavom svakog Adventa s nestrpljenjem očekujemo kako će izgledati božićno drvce u Oktogonu. Predivan ambijent za koji je zaslužna arhitektura ovog prostora u kombinaciji s originalnim božićnim dekoracijama sjajan je izbor za romantične fotke. Posebno toplo ovogodišnje božićno drvce sastavljeno je od tradicionalnih ukrasa-vjenčića, balona od stakla i šećernih štapića.

Foto: Instagram
Objavljeno: 30.11.2022. u 12:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p