DOGAĐANJA

Baš Naš advent otvorit će Psihomodo pop, a ovo je lista sjajnih koncerata koji vas očekuju na glavnom gradskom trgu

Brojimo sitno do adventske čarolije

Baš Naš advent na novoj lokaciji – Trgu bana Jelačića s radom kreće već za dva dana. Nakon tzv. 'Warm up' razdoblja od 29. prosinca, adventska čarolija službeno započinje u cijelom Zagrebu 2. prosinca. Kao i obično Baš Naš advent donosi hrpu odličnih koncerata i izvođača koji će nas zagrijavati u hladnim prosinačkim danima. Imamo popis svih koje ne smijete propustiti.

Na dan službenog otvorenja Adventa Zagreb ove subote na Baš Naš adventu nastupit će legendarni Psihomodo pop koji će dobro poznatim hitovima rasplesati sve koji se nađu na glavnom gradskom trgu. Do kraja adventskog programa 7. siječnja pozornicu omiljenog adventa ispunit će brojna glazbena imena. Tako krećemo redom, već 8. prosinca stižu Songkillersi, a dan nakon ToMa & ZGroove band. Vikend prije Božića, u petak 15. prosinca publiku će zabavljati Albina & band. Subota, 16. prosinca je rezervirana za malo dalmatinskog štiha uz Daleku obalu. Posljednji koncert koji je za sada najavljen je Hiljson Mandela 29. prosinca kao sjajna uvertira u novogodišnji vikend.

Osim sjajnih koncerata, Baš Naš advent može se pohvaliti i bogatom gastro ponudom, a kako će izgledati spektakularna lokacija na Trgu bana Jelačića saznat ćemo uskoro.

Radno vrijeme 29. 11. 2023. - 7. 1. 2024.

Ponedjeljak - petak - 11:30-00:00
Subota, nedjelja i praznici - 10:00-00:00
Stara godina - 10:00-02:00

Foto: Instagram
Objavljeno: 27.11.2023. u 16:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p