DOGAĐANJA

Sutra počinje 18 dana genijalnih partyja na Bundeku: Nastupaju TBF, Ida Prester i Songkillersi...

Otkrivamo cijeli program Baš Naš Sunset festivala

Vratio nam se omiljeni Baš Naš festival i to na potpuno novoj lokaciji. Od sutra ćete se na Bundeku moći rasplesati uz odličan glazbeni program, uživati u prvoklasnoj gastro ponudi i još mnogo toga. Kako će izgledati lipanj na Bundeku donosimo vam u nastavku!

Sunset izdanje festivala Baš Naš održat će se od 1. do 18. lipnja na Bundeku. Uz jedno od najpopularnijih zagrebačkih jezera tijekom toplih lipanjskih večeri posjetitelji će moći uživati bogatom zabavnom programu, posebnim događanjima, hrani vrhunskih domaćih chefova i zarazno dobroj atmosferi. Tako jedan od najcjenjenijih chefova Hrvatske – Melkior Bašić, na Baš Naš Sunset donosi ‘cheese wheel pastu’, odnosno paštu u kolutu sira. Ovo popularno jelo samo je dio gastro ponude, no ne treba vas biti strah kalorija jer ćete ih na Baš Naš Sunset koncertima i ostaviti.

Svaki dan novi glazbeni program

Što se tiče glazbenog program, Baš Naš se baš potrudio, tako ćemo svakog dana festivala imati prilike uživati u koncertima domaćih glazbenika ili odličnim DJ setovima koji će rasplesati i okorjele neplesače. Festival će sutra otvoriti Ljetno kino, a već u subotu koncertni program nastavljaju Songkillersi. Idući petak i subotu publiku će zabavljati Cubismo i Ida Prester, a posljednji u nizu, 16. lipnja nastupit će TBF. Sve dane između dobra zabava ne staje jer su tu odlični DJ-i. Već ovaj petak 2. lipnja u 20:00 na Bundeku vas očekuje Taking The Trash Out party stvoren za štovatelje domaćih hitova 1990-ih i 2000-ih. Sve detalje o programu i nadolazećim događajima pratite na društvenim mrežama.

Foto: Instagram
Objavljeno: 31.05.2023. u 14:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p