DOGAĐANJA

Beyoncé najavila svjetsku turneju za 2023. godinu!

Vijest koja je oduševila fanove diljem svijeta!
Nakon što je kultna pop zvijezda svih vremena - Beyoncé, još proteklog mjeseca pokrenula glasine o najnovijoj turneji koja bi trebala započeti sljedeće ljeto, na radost brojnih fanova diljem svijeta ta je vijest upravo i potvrđena, unatoč činjenici da se još uvijek čeka službena izjava pjevačice. No, sa službenom izjavom ili bez nje, Beyoncé je i svojim društvenim mrežama već jasno dala do znanja da se 2023. godine vraća na pozornicu, i to sa svojim sjajnim, najnovijim albumom - RENAISSANCE!

Beyoncé je podijelila ovu radosnu vijest tijekom aukcije na Art Gali u subotu, a u sklopu čega se nudio paket ulaznica koji uključuje dvije avionske karte, boravak od tri noćenja u vrhunskom hotelu i dvije karte za turneju u gradu - po vlastitom izboru! Procijenjen na vrijednost od nevjerojatnih 20 tisuća dolara, paket uključuje i posebno mjesto ispred pozornice, tik do Beyoncine majke, Tine Knowles-Lawson, a prema posljednjim informacijama sretni dobitnik za ovaj paket na aukciji je na koncu izdvojio i više od 50 tisuća dolara. Iako datumi pojedinih koncerata koji će se održati u sklopu turneje još uvijek nisu poznati, sve novosti pratite na službenoj stranici na kojoj bi uskoro trebao biti dostupan i potpuni raspored


Prisjetimo se, album RENAISSANCE, koji je obilježio sedmi studijski album pop zvijezde, uključuje niz pjesama Drakea, Jay-Z-ja, Skrillexa, The-Dreama, Honey Dijona, Labrintha, Raphaela Saadiqa, Temsa, Syda, Lucky Dayea, Levena Kalija, Dixsona, No I.D. i 070 Shake…. Album također uključuje glazbu Donne Summer, Giorgia Morodera, Jamesa Browna i mnogih drugih, a službena web stranica od jučer upozorava posjetitelje da se registriraju e-mailom kako bi dobili najnovije informacije o albumu čiju turneju već sada jedva čekamo!
Foto: Instagram
Objavljeno: 24.10.2022. u 13:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p