DOGAĐANJA

Okićeni tramvaj ovih blagdana uveseljavat će sve posjetitelje Zagreba

Vožnja koju ovih blagdana ne smijete propustiti!

Veseli božićni tramvaj je projekt kojim se ZET ponovno uključio u zagrebačku adventsku ponudu. Okićeni tramvaj ovih blagdana će uveseljavati sve posjetitelje Zagreba, ali posebno naše najmlađe građane. Nakon dvije godine pauze "Veseli božićni tramvaj" će ponovno pridonositi blagdanskom duhu grada, a ovogodišnje vožnje očekujemo od 6. do 31. prosinca.

U tramvaju iz 1924. godine ovog adventa dočekat će vas Djed Božićnjak i njegovi pomagači, koji će u trajanju vožnje od pola sata uprizoriti prigodan igrokaz i podijeliti slatkiše najmlađima, a nadamo se i nama nešto starijima.

Kao što smo rekli "Veseli božićni tramvaj" prometovat će od 6. do 31. prosinca sljedećom rutom: od ugla Praške ulice i Trga bana Josipa Jelačića vozit će trasom od Trga bana Josipa Jelačića, Ilicom do Ulice Republike Austrije, Jukićevom i Mihanovićevom preko Zrinjevca natrag na početnu stanicu. Nove vožnje će kretati svakih pola sata, od ponedjeljka do četvrtka u terminu od 16 do 19 sati, a od petka do nedjelje tramvaj će voziti od 12 do 16 sati. Karte je moguće kupiti na polaznoj stanici, kućica na uglu Praške ulice i Trga bana Josipa Jelačića, po cijeni od 30 kuna.

Veseli božićni tramvaj neće prometovati za Božić pa zadnju vožnju prije Božića možete ostvariti na Badnjak od 10 do 13:30 sati. Ostalim blagdanima, kao što su Sv. Stjepan, 26. prosinca vozit će od 12 do 16 sati. Na Staru godinu, ujedno i zadnji dan projekta "Veselog božićnog tramvaja", vožnje su na rasporedu od 10 do 13:30 sati.

Nemojte propustiti povratak "Veselog božićnog tramvaja" i povedite svoje najmlađe na bajkovitu vožnju Adventom.

Foto: Instagram
Objavljeno: 02.12.2022. u 13:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p