DOGAĐANJA

Doživite kultni Prljavi ples na omiljenom Zrinjevcu

Plesne večeri na Zrinjevcu ovoga ljeta donose bogat glazbeni, plesni i filmski program

Plesne večeri na Zrinjevcu dio su projekta Zagrebački vremeplov, koji u Zagrebu različitim projektima oživljava romantični duh prošlih vremena. Održavaju se u kolovozu već dugi niz godina i već su postale prepoznatljivo događanje, koje je zamišljeno po uzoru na plesnjake koji su bili jedno od glavnih simbola društvenoga života naše metropole!

Ove godine, uz različite koncerte i plesne programe, Plesne večeri, uz lagane ljetne gastronomske delicije i osvježenja na gastro-kućicama, donose po prvi puta i zanimljiv filmski program, s četiri filmske projekcije. Na Zrinjevcu će tako posjetitelji moći pogledati blockbuster 'Step Up: All In', europski film 'Ples s Marijom', britansku komediju 'Walking on Sunshine', te kultni 'Prljavi ples'!

Glede glazbenog programa, od 9. do 25. kolovoza očekuje nas čak sedamnaest različitih koncerata! Program u petak, 9. kolovoza, otvaraju Robert Mareković & The Swingers, a do 25. kolovoza, posjetitelje očekuju koncerti i nastupi: Zdenke Kovačićek, Groovy Cakes, The Drifters, Dj Nikola Martek, DJ, Robert Mareković, Loud&Found, The Good Foot, Scifidelity Orchestra, Od Tanga do rocka, DJ Oli Doboli Latin Style.

Glazbeni paviljon, koji je još od 1891. jedan od zaštitnih simbola Zagreba, tako će i ovoga kolovoza biti jedinstvenom pozornicom za sjajnu zabavu. Plesni nastupi profesionalnih plesnih parova i plesne animacije publike plesnog studija Nicolas, održavat će se svaki dan od 20 do 21 sata!

Foto: Unsplash, imdb
Objavljeno: 09.08.2019. u 09:27
Tagovi: ples, Zrinjevac

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p