DOGAĐANJA

Filmovi na jezeru: Prve ljetne večeri provodimo na Bundeku uz besplatne projekcije odličnih filmskih naslova

Sezona druženja na otvorenom

Ljeto i kina na otvorenome magičan su spoj i odličan način kako provesti tople večeri koje su pred nama. U zadnje vrijeme filmski festivali i projekcije na otvorenom ponovno su zaživjele i postale omiljene aktivnosti tijekom proljeća i ljeta. Ako ste u posljednjih nekoliko dana prošetali novozagrebačkom zelenom oazom – Bundekom sigurno ste primijetili kutak za chillanje uz jezero.

Možda se ništa ne može mjeriti s gledanjem filma u vrhunskim kino dvoranama, ali ako nas pitate projekcije na otvorenom imaju posebnu čar. Izvrsni filmski naslovi u kombinaciji s dekicom na travi i omiljenim grickalicama jednostavno vrište ljeto. Na Pop Up Film Festivalu nekoliko narednih vikenda bit će organizirane besplatne filmske projekcije odličnih aktualnih naslova.

Što ćemo i kad gledati na Bundeku?

Filmovi na jezeru započinju ove nedjelje, 28. svibnja, i to s filmom koji je ove godine bio u konkurenciji za Oscara - The Banshees of Inisherin. Iduću nedjelju gledamo Amsterdam s Margot Robbie i Christianom Baleom. Na popisu projekcija našao se i The Menu koju je oduševio publiku u kinima. Filmove na jezeru 25. lipnja zatvorit će klasik 90-ih Goodfellas. Sve projekcije započinju u 21 h, a na vama je samo da ponesete svoje dekice i jastuke jer ulaz je potpuno besplatan.

Foto: Instagram
Objavljeno: 27.05.2023. u 11:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p