DOGAĐANJA

Gdje dočekati Novu godinu?

Last minute prijedlozi za nezaboravan doček!

Manje od 24 sata dijeli nas od najsvečanije večeri u godini, a mnogi su već isplanirali gdje će i kako provesti najluđu noć. Ipak, sigurni smo da ima i onih koji svoja planiranja odgađaju do posljednjeg trenutka i još uvijek nisu sigurni kako će ispratiti staru godinu. Zato smo za vas pripremili last minute prijedloge organiziranih dočeka i odlične glazbe diljem Lijepe naše!

Silvestarska noć na trgovima tradicija je svakog europskog grada, pa tako i kod nas. Uz dobru glazbu i vatrometski spektakl, zabava je zagarantirana a domaći gradovi zaista su se potrudili osmisliti što atraktivnije i kreativnije dočeke na otvorenom. Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu započinje sa ispraćajem Stare godine uz poznate hitove Novih fosila, a od 23 sata slijedi koncert legendarnog Prljavog kazališta koje će pratiti i veliki vatromet. Osim trga, u Zagrebu se možete zabaviti na gotovo svakoj adventskoj lokaciji ali i u različitim klubovima; tako je Katran pripremio doček uz DJ EmBEE, DJ Prince & DJ Bellboy, DJ FRX i DJ Denna M nakon kojih sijedi bečki valcer u ponoć.

U Vintage-u se zabavite uz poznate ritmove Psihomodo Popa, a u Johannu Francku u Novu 2020. možete ući sa stilom. Tema večeri biti će James Bond, a tome se ujedno trebaju prilagoditi svi koji odluče tamo dočekati Novu 2020. Stoga pripremite odjela, smokinge, svečane haljine, cigare i sve što bi moglo imati veze sa stilom slavnog agenta. Za glazbu će biti zaduženi DJ-i Aldo Moro i Mike&Me.

Riječki Korzo započet će svoju zabavu ritmovima Dubioze kolektiv a završiti je uz veliki koncert Nine Badrić. U Malom Lošinju koncert će održati Petar Grašo, dok će Rabljani uživati u velikom koncertu Tonya Cetinskog. Glavna zvijezda večeri u Rovinju biti će Gibboni, a Umežane će u Novu godinu uvesti Maja Šuput. Istra je ove godine dovela najveća imena hrvatske estrade na svoje trgove, pa će u svoje krajeve ugostiti i Severinu koja će ove godine zabavljati Porečane.

Dalmacija se također pobrinula da zabave na trgovima ne prifali, pa će tako splitska Riva ugostiti Klapu Intrade i Jelenu Rozgu, a Zadrani legendarni dalmatinski sastav TBF. Makarsku će zabavljati Danijela Martinović, a Dubrovnik Mia Dimšić i Parni valjak. Šibenik će ispratiti staru godinu uz hitove Nene Belana i dobro znanog – Cubisma. Stoga, ako još ne znate kamo ćete za Novu godinu, a dovoljno ste hrabri uživati uz dobru svirku na jednom od hrvatskih glavnih trgova, krenite u organizaciju najluđe večeri u godini!

Foto: Unsplash, Pexels
Objavljeno: 30.12.2019. u 10:31

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p