DOGAĐANJA

Ivan Šarić priprema najveći stand up show u Hrvatskoj

Mala dvorana Doma sportova ugostit će najpopularnijeg domaćeg komičara!

Nakon što je doslovce pokorio domaću scenu i osvojio srca hrvatske javnosti svojim sjajnim nastupima u TV showu 'Ples sa zvijezdama', u kojem je došao do samog finala, naš najpoznatiji stand-up komičar Ivan Šarić priprema novi projekt, možda i najambiciozniji i najuzbudljiviji dosad.

Naime, nakon što je rasprodao KD Vatroslava Lisinskog čak četiri puta kojima je do suza nasmijao mnogobrojnu zagrebačku publiku te prošlogodišnje velike regionalne turneje po kazalištima diljem Hrvatske, Šarić opet ide korak unaprijed i podiže ljestvicu, najavljujući najnoviji show, osmišljen po uzoru na velike svjetske komičare. Ovaj stand up show će biti najveći stand up show u Hrvatskoj.

Mala dvorana Doma sportova postat će tako, 2. listopada, mjesto vrhunskog stand-up showa, ispunjenog Šarićevim britkim, pitkim i personaliziranom humorom. Upravo na tom mjestu, Ivan Šarić je pred nešto više od dvije godine održao nastup za pamćenje, kao 'predgrupa' svjetski poznatom stand-up komičaru Pablu Franciscu, odlično pripremivši publiku za navale smijeha i pokazavši kako bez problema može stati rame uz rame velikanima svjetske stand-up komedije. Svojim fenomenalnim forama zaradio je gromoglasan pljesak, a mnogi su tada komentirali kako je Šarić bio čak i bolji od Pabla Francisca.A što publika može od Šarića očekivati ovog puta? Njegov prepoznatljiv stil čine uvijek zanimljive šale na račun muško-ženskih odnosa, religije, povijesti, aktualnih političkih zbivanja, te opservacijski i apstraktni humor uklopljen u svakodnevne regionalne događaje. Najveći dio showa bit će baziran na novim materijalima, ali tu će također biti mjesta i za klasike koji su dobro poznati njegovoj publici.

„Zašto Dom sportova? Vjerujem da moja publika uvijek ima očekivanja od mojih predstava, ali ono što sam siguran da znaju je to da sam sebi postavljam najveće izazove. Ovo je novi izazov u mom životu. Okupiti 3000 ljudi na jednom mjestu radi stand up-a je nešto što mi predstavlja istovremeno izazov, satisfakciju, natjecanje sa samim sobom i stvara novu dozu strahopoštovanja prema mojoj publici. Taj mix me gura dalje. Eto zašto Dom spotova.” – izjavio je Ivan.Prvu srijedu u listopadu rezervirajte za vrhunski provod, okupite ekipu i, makar na nekoliko sati, zaboravite sve brige i prepustite se genijalnom Šarićevom humoru. Ulaznice su od danas dostupne putem sustava Eventim.

Foto: PR
Objavljeno: 26.07.2019. u 14:55
Tagovi: Ivan Šarić

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p