DOGAĐANJA

Iznenađenje za najmlađe: Sveti Nikola stiže na Tomislavac

'Sveti Nikola za svako dobro dijete ima stvarčicu koju'.

Iako je mnogima danas na rasporedu samo srijeda, većina mališana danas se probudila s velikim uzbuđenjem jer je noćas gradom prošetao Sveti Nikola. Malene i čiste čizmice jutros su bile pune slatkiša i tu i tamo pokoja šiba, ali veselju tu nije kraj.

Najmlađe će danas na Ledenom parku na Tomislavcu iznenaditi i Sveti Nikola koji će prošetati ledenom pozornicom od 17 do 19 sati. Male i velike čeka dvosatni program koji uključuje i prigodni glazbeni spektakl u blagdanskom ritmu, dok će se najmlađi također moći družiti i fotografirati s drugim najpoznatijim bradatim djedicom.

Uz Sv. Nikolu, publiku će zabavljati i klizačice iz Zagrebačkih pahuljica. U svome nastupu, Zagrebačke pahuljice će otklizati čak sedam točaka na dobro znane hitove koje je publika već imala prilike čuti na otvorenju ovogodišnjeg Adventa: “Zagreb te zove”, “Zagreb ima isti pozivni”, “Rođen u Zagrebu”, “Ilica moja ulica”, “Zagrebačkim ulicama – svi na Sljeme”, “Golubovi” i “Plava zvijezda Zagreba”.

“Mi na Ledenom znamo da su sva djeca dobra pa krampus nije pozvan, ali zato imamo informaciju da sveti Nikola donosi punu vreću slatkih iznenađenja koje su omogućili naši sponzori. Na više punktova na Ledenom parku bit će i photopointovi za stvaranje najljepših blagdanskih uspomena, kao i fotografiranje sa Svetim Nikolom, a očekuje vas i bogatstvo mirisa, okusa i boja koja će zadovoljiti sva osjetila. Očekuje vas i repriza najboljih dijelova klizačke revije na ledu koju će za vas izvesti klizačice sinkroniziranog klizanja - Zagrebačke pahuljice.“ , poručili su organizatori.

Organizatori javljaju i da će radost biti još i veća jer, kako već svi znaju, “Sveti Nikola za svako dobro dijete ima stvarčicu koju”.


Foto: PR
Objavljeno: 06.12.2023. u 09:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p