DOGAĐANJA

Jedva čekamo Picnic Galactic! Stiže prvi 'drive-in' glazbeni festival!

Picnic Galactic prvi je glazbeni open air koncer u Hrvatskoj!

Svi smo željni koncerata i događanja, no naša nova stvarnost ne dopušta nam uobičajene načine zabave. Zato je organizator, agencija Pepermint, zajedno s partnerima Gradom Velikom Goricom i Međunarodnom zračnom lukom Zagreb, osmislila jedinstven Drive in festival na kojem se u potpunosti poštuju epidemiološke mjere i osigurava uživanje u dobroj glazbi i zabavi. Idejni začetnik ovog jedinstvenog festivala zagrebački je umjetnik Nedjeljko Mikac, koji sa svojim bendom Discohernia otvara festival na kojem će nastupiti i Kawasaki 3p i ABOP.

Pripremite plesne cipelice jer na području parkirališta Zračne luke Franjo Tuđman u petak, 29. svibnja kreće jedan sasvim poseban koncert! S obzirom na to da je trenutno jedini mogući način organizacije koncerata poštivanje razmaka između posjetitelja, to će se postići tako što će svaka grupa posjetitelja zauzeti svoj prostor unutar i oko automobila s jasno određenim pravilima ponašanja. Posjetitelji dolaze osobnim automobilima i parkiraju na točno određeno mjesto. Kretanje je dopušteno oko automobila i zauzetog parkirnog mjesta, a svako sljedeće mjesto udaljeno je najmanje dva metra.


ABOP


Discohernia


Kawasaki 3p

Karte se mogu kupiti na službenim stranicama Entrio po cijeni od 150 kn po vozilu za prvi red, do 100 kuna za ostale redove. Važno je napomenuti da je ulaz potpuno beskontaktni, kamera bilježi registraciju auta, koju prijavljujete prilikom kupnje ulaznice i podiže se rampa za ulaz vozila na parkiralište. Ostvareni prihod od prodaje karata bit će doniran u humanitarne svrhe za Crveni križ Velika Gorica.

"Smatramo da ovaj festival pomaže, kako onima najpotrebitijima, putem donacija, tako i ostalim građanima koji će na jedinstvenom prostoru parkirališta putničkog terminala zračne luke, na originalan način uživati u glazbi i dobroj zabavi. Želja nam je stvoriti mjesto okupljanja i druženja u ovim drugačijim vremenima, poštujući sva pravila i ograničenja koja su nam ona donijela.", kažu organizatori, a mi jedva čekamo rasplesati se!

Foto: PR
Objavljeno: 21.05.2020. u 11:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p