DOGAĐANJA

Jeste li spremni za najveći Harry Potter dućan na svijetu?

Odlična vijest za sve ljubitelje misterioznog, čarobnjačkog svijeta

Otvorenje prve službene prodajne kuće Harry Potter najavljeno je u ljetnom periodu 2020. godine. Trgovina će zauzimati čak tri kata, a prostirat će se na više od 20 000 četvornih metara maloprodajnog prostora. Warner Bros garantira da će unutrašnjoj prostora biti ispunjena "nizom uzbudljivih iskustava koja evociraju čari čarobnjačkog svijeta.''

"Ovo će biti službeno najveća namjenska trgovina Harry Potter na svijetu", rekla je Sarah Roots iz Warner Bros. "Ovaj prostor će ujedno postati i odredište na kojem se svi ljubitelji Harry Pottera mogu zabavljati raznim interaktivnim sadržajima koje neodoljivo podsjećaju na čaroliju kojom je prožeta sama priča koja ne prestaje oduševljavati publiku diljem svijeta." Trgovina Harry Potter nalazi se na ulici 935 Broadway u New Yorku, u veličanstvenoj građevini Flatiron; čak i prije nego što je prozore i vrata spomenute zgrade krasio dizajn Harry Pottera, ova zgrada izgledala je kao da bi zaista trebala biti dom kakvom čarobnjačkom svijetu, što za njujorčane u potpunosti zaokružuje priču o otvaranju novog, čarobnjačkog dućana na magičnoj, njujorškoj lokaciji.


Fotografija u članku prikazuje Warner Bros crtež vanjskog dijela trgovine koji može izgledati ovako, ali može i izgledati potpuno drugačije po završetku projekta. Jedno je sigurno; jedva čekamo vidjeti krajnji rezultat i ne sumnjamo da će nas u potpunosti oduševiti!

Foto: Warner Bros, imdB
Objavljeno: 13.01.2020. u 11:05
Tagovi: New York

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p