DOGAĐANJA

Baš Naš Sunset donosi još jedan tjedan odlične zabave na Bundek, a nastupit će i TBF

Program za tjedan pred nama

Iza nas je deset dana odlične zabave i hrane na Baš Naš Sunsetu koji se ove godine održava na Bundeku. Četiri koncerta, hrpa ukusnih gastro doživljaja i jednostavno dobra energija u zelenilu Bundeka obilježili su prvi tjedan, a dobra je vijest da još nije gotovo. U nastavku pročitajte kako izgleda program idućeg tjedna i kako možete ispratiti posljednje proljetne večeri prije ljeta na lokaciji jednog od omiljenih zagrebačkih festivala.

Ako još uvijek niste posjetili Baš Naš Sunset na Bundeku, još stignete jer festival traje sve do 18.lipnja, a u program su predviđeni odlični DJ setovi. Dok uživate uz dobre ritmove na nekoj od chill out zona na festival možete se osvježiti odličnim koktelima ili isprobati specijalitete poznatih domaćih chefova kao što je ‘cheese wheel pasta’.

Ovogodišnja lokacija festivala tik uz jezero odlično je mjesto za predah od šetnje parkom ili mjesto za popodnevno druženje. To smo se uvjerili cijeli protekli tjedan jer na Baš Našem ćete vidjeti i poznata lica i obitelji s djecom, kućne ljubimce, gastro entuzijaste,…A navečer se opuštena dnevna atmosfera prirodno pretvara u pravu zabavu na otvorenom. Kao I prethodnih deset dana poznati DJ-i zaduženi su svakodnevnu atmosferu. Tako primjerice u prije zadnjeg dana festivala nemojte propustiti KPP4 x Baš Naš party.

Zadnji u nizu odličnih koncerata

Do sada ste na Baš Naš festivali imali prilike gledati nastupe Ljetnog kina, Songkillersa, Cubisma i Ide Prester koji su svaki na svoj način rasplesali oduševljenu publiku. Za kraj festivala očekuje nas splitski hip hop sastav TBF koji će nastupiti u petak 16. lipnja. Kao za sve koncerte do sada ulaz je besplatan. Cijeli program i sve novosti s Baš Naš Sunseta možete pratiti na društvenim mrežama.

Foto: Instagram
Objavljeno: 11.06.2023. u 15:18
Tagovi: Bundek, festival

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p