DOGAĐANJA

Kako provesti Badnjak u Zagrebu?

Pregršt zbivanja na svakom kutku!

Iako je za mnoge Badnjak onaj dan u godini koji provodimo u toplini našeg doma uz društvo najmilijih, sve je više onih koji se na Badnjak žele zabaviti na dobrom partyu ili na jednim od već dobro poznatih adventskih lokacija u gradu. A tko ih može i kriviti s obzirom na to da je božićna priča Zagreba svake godine sve zabavnija i sadržajnija?

Adventski program ni ove godine nije razočarao; koju god adventsku lokaciju odabrali, očekuje vas pregršt zabave! Izdvojit ćemo maksimirski advent koji je za Badnjak pripremio cjelodnevnu zabavu koja započinje već u 12 sati glazbenim programom uz band Foreplay te Advent kod Hrvatskog narodnog kazališta u kojemu možete uživati od 17 sati uz čaj i klasične ritmove sastava Three Colours Of Jazz! I na europskom trgu vas očekuje genijalan dnevni party koji će rasplesati već dobro poznati DJ Eddy Ramich, a koji počinje već u 12 sati!

U čarobnom Ledenom parku možete klizati cijeli dan uz tradicionalne okuse zdravica i bakalara, dok na Zrinjevcu možete uživati uz blagdanski koncert Ive Smojver koji započinje već u 12 sati. Od 14 sati program će nastavit rasplesani DJ Martek a party se nastavlja dugo u noć. Na Fuliranju se počastite specijalnim badnjim menijem bogatim specijalitetima gastro entuzijasta kao što je tradicionalni gulaš od hobotnice ili brudet od bakalara, a nastavite dan uz latino ritmove popularnog Cubisma. Šećer na kraju svakako je BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima s već najavljenim koncertom Vesne Pisarović na platou Gradec, koji će rasplesati publiku dobro poznatim hitovima! Ako ste pak poželjeli provesti Badnjak uz kulturni program, zaputite se u Hrvatsko narodno kazalište, gdje možete pogledati veličanstvenu baletnu predstavu Čajkovskog i Malakhova – Orašar.


Nedjelja će u svakom slučaju proteći u dobroj atmosferi, uz pregršt događanja na svakom kutu stoga vas ohrabrujemo da provedete barem dio dana na otvorenom. Jedno je sigurno; gdjegod se zaputili, sigurni smo da zabave neće nedostajati!

Foto: PR
Objavljeno: 24.12.2019. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p