DOGAĐANJA

Krenula je sezona klizanja! Izdvojili smo 3 najpopularnije lokacije u Zagrebu!

Klizanje kao najomiljenija zimska aktivnost

Iako kalendarski još nije zima, s prvim pahuljama smo se zaželjeli zimskih aktivnosti. Omiljena aktivnost zbog koje ne moramo napustiti gradsku sredinu je naravno klizanje, stoga u nastavku otkrijte lokacije na kojima ćete moći klizati ove godine u Zagrebu.

Klizanje je prava rekreacijska zimska aktivnost u kojoj podjednako uživaju i djeca i odrasli. Osim društvene komponente koja garantira druženje i dobro raspoloženje, klizanje je odlično i za naše zdravlje. Izvrstan je trening za mišiće nogu i trupa, poboljšat će vašu ravnotežu i fleksibilnost, a tijekom klizanja ćete izgubiti i nešto kalorija koje ćete bez grižnje savjesti moći nadomjestiti slasnim zalogajem iz adventske ponude. Dakle, idealan način rekreacije u ovom periodu godine! Kako biste se što prije zaputili do najbližeg klizališta, u nastavku smo napravili maleni popis omiljenih zagrebačkih klizališta...

Ledeni park na Trgu kralja Tomislava

Ovaj Advent nam je ponovno vratio klizalište na Tomislavcu. Na ovoj lokaciji će te moći klizati od 26. studenog u 19 sati. Za sada znamo da će se glavno klizalište nalaziti kod Umjetničkog paviljona kao i prethodnih godina. S nestrpljenjem iščekujemo kako će ostatak Ledenog parka izgledati ove godine, a uz klizanje očekujemo i ugodna blagdanska druženja na ovoj lokaciji.

Video - disco klizalište Šalata

Otvorenjem klizališta na Šalati prošle subote 19. studenog započela je sezona klizanja koja će trajati sve do početka ožujka 2023. Rekreativcima će klizalište biti dostupno u sljedećim terminima: srijedom, četvrtkom, petkom od 18:00 do 19:30 sati te subotom i nedjeljom od 10:45 do 12:15 sati, od 18:00 do 19:30 i od 20:15 do 21:45 sati. Otprilike 30 kuna ćete morati izdvojiti za posudbu klizaljki te za ulaznicu, a detaljan cjenik pronaći ćete na sljedećoj poveznici.Zagrebački Velesajam

Na Klizalištu Velesajam sezona klizanja traje već od 1. listopada, a svi koji još posjetili ovu lokaciju, savjetujemo da to učinite što prije. Građanima je klizalište na raspolaganju u sljedećim terminima: petkom i subotom od 20:00 do 21:30, te nedjeljom u dva termina: jutarnji od 10:30 do 12:00 i večernji od 20:00 do 21:30. Sve dodatne informacije o klizanju na Velesajmu, pronaći ćete ovdje.

Foto: Instagram, Unsplash
Objavljeno: 21.11.2022. u 15:04
Tagovi: Klizanje

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p