DOGAĐANJA

Ljetno izdanje omiljenog Fuliranja ovog puta osvaja divnom zelenom oazom!

Dobra hrana i provod koji nikad ne razočaraju!

Vrućina se otela kontroli i svi su u potrazi za hladovinom, a najbolja i najgušća - prava Iris MBM džungla, čeka posjetitelje na zagrebačkom Strossmayerovom trgu, od 15. do 26. srpnja. Uz već poznate festivale Fuliranje, Foodballerku i Zagreb Burger Festival ovoga puta predstavljaju najmlađi kreativni projekt - Fuliranje Jungle. Četiri gastro mušketira: Marko Palfi iz Garden Kitchena by Marko Palfi, Mate Janković, Marin Medak iz RougeMarina i slastičarski mag Robert Hromalić pripremaju pravu gozbicu.

Uz sretne okusne pupoljke i vaše će nožice veselo hvatati odlične ritmove & soundove & beatove u izvedbi 11 DJ’eva na čelu s Hrvatskom Funk Delegacijom, Ozrenom Kanceljakom, Ilkom Čulićem i Adriatic Coastingom, a u pripremi je i nekoliko glazbenih iznenađenja. Znamo da će rashlađene tekuće kapi biti traženije od zlata pa pripremamo pravu rapsodiju okusa - od Staropramenovog Food Trucka sa Staropramen pivom, Fuliranje Bara s hrvatskim vinima, koktelima, rakijicama i točenim pivom te kreativnih GINgle Bells kombinacija.

Za ljude malih nožica pripremaju se kreativne radionice, a odrasli će istraživati nove okuse na promocijama i degustacijama Fuliranje Jungle festivala koji će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera.


Foto: PR
Objavljeno: 13.07.2020. u 10:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p