DOGAĐANJA

Ljeto u Tehničkom nikad nije bilo zabavnije

Mjesto na kojem želite biti!

Ljeto u Tehničkom je savršena prilika za uživanje u gradu u opuštenoj atmosferi i kvalitetnom programu, a vrt iza Hale V Tehničkog muzeja će opet biti dom ovom projektu, i to od 6. lipnja do 31. srpnja.

Chewing Gum je zagrebački kolektiv poznat po partyjima s odličnom glazbom i vjernom publikom, a upravo su oni zaduženi za lipanjski dio programa Ljeta u Tehničkom. Chill i lounge možda nisu omiljeni pojmovi hrvatskim puristima, ali je možda baš to ono što ti treba. Dosta ti je posla i baš bi ti leglo opuštanje u ležaljci uz čašu gin-tonica u rukama i najdražu pjesmu? Ili se pak želiš s kolegama opustiti nakon produktivne, recimo, srijede uz hladno pivo? Sve to (i više) možeš pronaći u vrtu iza Hale V Tehničkog muzeja od 06. lipnja!

"Osim njegovanja već poznatih konekcija, ovo je savršena prilika za upoznavanje novih ljudi u opuštenom ozračju. Vrt je idealan, nepretenciozan prostor u koji su dobrodošli svi - bez obzira na pozadinu i godine. Ili broj nogu - da i pse možete povest na druženje s frendovima. Na stupnjeve ne možemo utjecati, ali želimo ljudima u Zagrebu ljeto učiniti ugodnijim." poručuje Chewing Gum kolektiv.


Glazbenog sadržaja neće nedostajati, iz zvučnika će curiti zvukovi housea, hip hopa i R&B-a, DJ-i će pomno pripremati selekciju da zadovolje svačiji bubnjić, a osim DJ-a program će biti obogaćen i live izvođačima, izložbama mladih likovnih umjetnika, pop up shopovima, humanitarnim akcijama, zabavno-rekreativnim aktivnostima i brojnim drugim događanjima.

Foto: PR
Objavljeno: 05.06.2019. u 13:49
Tagovi: Zagreb

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p