DOGAĐANJA

Novi art piknik u gradu kojeg ne smijete propustiti

Zagreb od sljedećeg vikenda dobiva novo mjesto za druženje, chill i izlaske!

Urbani piknik Springerica mjesto je na kojem se slavi proljeće, umjetnost, druženje s ekipom i uživanje u prirodi. 17. svibnja u 16 sati počinje Springerica, novi art piknik u gradu koji će trajati do 1. lipnja 2019.

U jednoj od najljepših lokacija grada, na pola puta između centra i Novog Zagreba, u Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara, u Savskoj 160, sve posjetitelje dočekat će mnogo zabave, kreativnog druženja, finih zalogaja i pića te dobre glazbe. Zato dođite se družiti s kreativcima i umjetnicima, kušati preukusne zalogaje, popiti čašu (dvije, tri…) finog pića, poslušati super svirku jer proljetne večeri na Springerici završavaju u odličnoj atmosferi!

Najzabavnije dvorište u gradu ima svoj Krafteraj, Špajzu & Žurku: Krafteraj je art&craft raj gdje ćete moći upoznati umjetnike i dizajnere te kupiti koju cool sitnicu za razveseliti dušu, Špajza rascvjetani gastro kutak by Drama Bar jer kakav bi to urbani piknik bio bez dobre klope i pića. Popularan Drama bar priprema za fine i lagane zalogaje, osvježavajuće koktele i dramatično dobar izbor ginova, dok će se za savršeni završetak jedne opuštene večeri pobrinuti rock, pop i jazz svirke.

Foto: PR
Objavljeno: 13.05.2019. u 10:56

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p