DOGAĐANJA

Obožavate detektivsku igru Cluedo? Uskoro ju možete zaigrati sa svojom ekipom na ulicama Zagreba!

Možete li otkriti tragove po gradu i razriješiti slučaj na vrijeme?

Da se s vremena na vrijeme trebamo malo izdvojiti iz tog virtualnog svijeta te svoj pogled s ekrana preusmjeriti u onaj stvarni svijet, uvelike nas podsjećaju sjajne društvene igre. Ovu zanimaciju obožavali smo kao djeca, a ljubav prema nerijetko zapetljanim izazovima nastavila se i u odrasloj dobi. Tako smo sigurni da svatko od vas ima omiljenu društvenu igru koju uvijek rado zaigra sa svojom ekipom, a jedna od popularnijih svakako je detektivska igra Cluedo, koju ćete uskoro moći zaigrati i u stvarnom svijetu!

Napeta društvena igra Cluedo u kojoj je glavni cilj razotkriti ubojicu, mjesto ubojstva i oružje s kojim je ubojstvo počinjeno, uskoro će se preseliti s ploče u pravu avanturu na otvorenom. Naime, The Zagreb Ripper dovodi zanimljivu igru CluedUpp, a koja je zapravo preslika spomenute društvene igre, samo što se ona odvija na zagrebačkim ulicama, sa stvarnim ljudima. Ako ste ikada željeli barem na jedan dan biti detektiv i razrješavati misterije, onda će vas ovaj koncept sigurno osvojiti na prvu. Svoju ekipu od šest članova možete prijaviti tek od 15. svibnja 2021. godine kada CluedUpp dolazi u Zagreb, a cijena iznosi 324 kune.

Pravila igre su zapravo vrlo jednostavna i slična spomenutoj društvenoj igri, a od vas se očekuje da otkrivate tragove po gradu, rješavate zagonetke i izazove te ispitujete virtualne svjedoke. Ono što je važno jest razriješiti slučaj na vrijeme, stoga ako vjerujete da u vama čuči neotkriveni detektivski talent, onda ovo zanimljivo iskustvo ne smijete propustiti!

Više informacija možete saznati na službenoj stranici, a kako zapravo cijeli koncept ove igre izgleda otkrijte u videu!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 22.03.2021. u 11:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p