DOGAĐANJA

Početak novog izdanja artOmat-a kao najava sjajne blagdanske sezone!

Bogati program najdražeg umjetničkog sajma!

Deveto izdanje artOmat-a, nekonvencionalnog umjetničkog sajma, tradicionalno će se održati na već poznatoj adresi Doma hrvatskih likovnih umjetnika - Meštrovićev paviljon. Sajam se otvara u utorak 17. prosinca u 20 sati, a trajat će do kraja tjedna, nedjelje 22. prosinca 2019.

Na sajmu će se predstaviti 80 izabranih i pozvanih autora, dizajnera i umjetnika, čije ćete radove imati prilike vidjeti i kupiti. Njihova praksa obuhvaća širok raspon od likovnih i primijenjenih umjetnosti do dizajna, a među izlagačima će se pronaći i oni koji posjetiteljima nude participatorno iskustvo, poput radionice sitotiska. Ukoliko ste u potrazi za originalnim poklonom, artOmat je mjesto na kojem umjetnici i dizajneri nude unikatne i kvalitetne radove. Za posjetitelje to je ujedno i rijetka prilika za susret s različitim autorima koji su okupljeni na jednom mjestu.

Uz sajam, i ove ćemo godine održati program pod nazivom artOmat Spotlights. U sklopu tog programa razgovarat ćemo s umjetnicama Jelenom Bando i Ivom Supić Janković koja djeluje na amsterdamskoj umjetničkoj sceni te fotografkinjom Glorijom Lizde. U okviru ovog program izdvajamo i razgovor s inicijatoricama časopisa This is Badland, Ninom Vukelić i Rafaelom Kaćunić, koje spomenuti časopis publiciraju u Berlinu, a koncipiraju oko simboličkog i geografskog prostora Balkana. 

Glazbena podloga artOmat-a je bez špica i najava, zahvaljujući Adriatic Coasting-u te PDV-u. Glazbu na otvorenju uređuje DJ After Neven, u petak dizajnerica i izlagačica Lina Kovačević, a u subotu DJ Stankoff

Foto: PR
Objavljeno: 10.12.2019. u 11:39

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p