DOGAĐANJA

Održan je Moët & Chandon Grand Day

Odličan spoj zabave i ukusnog pića!

Moët & Chandon Grand Day, s blistavim nizom događaja 22.lipnja slavljen je diljem svijeta, a spektakularni Moët Grand Day održan je na Kornatima u konobi Opat gdje su mnogobrojni gosti slavili u odličnoj atmosferi i nastupu muzičkog benda Soul Fingers.

U predivnoj uvali na Kornatima, Chef Ante Božikov pripremio je gastro delicije u kojima su tijekom dana uživali svi prisutni, a koje su se savršeno sljubile s Moët & Chandon mjehurićima. U opuštenoj ljetnoj, slavljeničkoj atmosferi uz nezaboravan nastup Soul Fingersa u prirodi Kornata, Moët Grand Day uistinu se obilježio na poseban način na jedinstvenoj lokaciji Nacionalnog parka Kornati. Slavlje se nastavilo i Moët Gala večerom u nekoliko slijedova, a svaki je pratio Moët, od Moët & Chandon Imperial Brut, Imperial Rose, Moët & Chandon Vintage, Vintage Rose do Moët & Chandon Nectar uz desert.


Iva Šulentić, Ivana Slade, Suzy Josipović

U Hrvatskoj se Moët Grand Day obilježio od Dubrovnika, na Copacabana Beach, do najboljeg noćnog kluba, Culture Club Revelin, na Malom Lošinju i Borik Meditteranean Baru te do Rovinja u Valentino Champagne Baru. Moët & Chandon, s ponosom je ovom prilikom obilježio i 150. obljetnicu Moët Impériala, šampanjca koji je ujedno stvarao stil kuće i kulturu uživanja u brut šampanjcima.

DJ Mate

Foto: PR
Objavljeno: 26.06.2019. u 11:14
Tagovi: Moet & Chandon, moet

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p