DOGAĐANJA

Opuštena atmosfera i puno dobre energije: Božićni party proveli smo u pravom blagdanskom raspoloženju

Afterwork minglanje na Baš Naš adventu

Sinoć je FASHION.HR organizirao blagdansko 'minglanje' s najbližim suradnicima, prijateljima i partnerima. U zarazno dobroj božićnoj atmosferi okupili smo se u VIP zoni na omiljenoj adventskoj lokaciji – Baš Naš adventu. Dobre volje nije nedostajalo, a nije odmogla ni fina ponuda hrane, kuhanog gina i vina te hladnih koktela za one najhrabrije. Uz poznate božićne hitove počelo je jedno opušteno druženje kojim smo proslavili uspješnu godinu i zaželjeli isto u idućoj.

Božićni domjenci i zabave poseban su događaj u sezoni, a možemo reći da su nam i najdraži za organiziranje. Ove godine odlučili smo se za opuštenu verziju božićnog partyja kako bismo svi, već na početku prosinca, uronili u pravo blagdansko raspoloženje. Naša zona na Baš Naš adventu bila je prepuna lampica, imela i udobnih kutaka u kojima je vladao žamor i smijeh.

Naši dragi gosti mogli su uživati u bogatoj ponudi adventskih zalogaja, od rolanog bunceka s potpisom chefa Melkiora Bašića do prefinih kobasica u brioche tijestu koje se mogu pronaći na Moose kućici. Afterwork minglanje dodatno je zagrijala ponuda toplih napitaka – čajeva, kuhanog bijelog i crnog vina i gina. U nastavku pogledajte kako nam je bilo na sinoćnjem druženju i tko je savršeno interpretirao ovogodišnji dress code: 'Ugly Christmas sweater but make it fashion'.

Foto: Suzana Arslani
Objavljeno: 08.12.2023. u 13:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p