DOGAĐANJA

Otkrijte čarobni zeleni perivoj koji je kao stvoren za ljetna druženja i najljepše proslave!

Luksuzno imanje u idiličnoj prirodi
Proljeće je već u punom jeku, a to između ostalog znači da je naša najdraža sezona druženja i zabava na otvorenom započela! I zaista, kada govorimo o najljepšim proslavama i najzabavnijim velikim druženjima koja nam padaju na pamet, mahom se radi o susretima koje preferiramo organizirati na prelijepo uređenom, otvorenom prostoru koji će pružiti svestrano i prostrano okruženje za naše društveno okupljanje te nam dati slobodu da prostor postane točno ono što smo i sami zamislili.

Društvena okupljanja i partyji takvog tipa u svijetu su popularni već godinama, no moramo priznati da Lijepoj Našoj zaista nedostaje tih prostranih, pažljivo uređenih, fotogeničnih zelenih površina kakve obično viđamo ‘samo na malim ekranima’ i koje se mogu transformirati na različite načine kako bi odgovarali različitim temama, stilovima i veličinama događaja. U potrazi za baš takvim mjestom otkrili smo jednu zaista jedinstvenu zelenu oazu nazvanu KAS event & club centar koja je svoj dom pronašla nadomak grada Varaždina i koja nas je na prvi pogled oduševila svojim luksuznim ambijentom smještenim u idiličnoj prirodi koja ostavlja bez daha. Ovakva luksuzna imanja koja možete iskoristiti za različite vrste zabava, proslava i sastanaka gotovo pa je i nemoguće pronaći u kontinentalnoj Hrvatskoj, stoga smo sasvim sigurni kako će KAS event & club centar postati najtraženija lokacija za sva događanja i okupljanja koja želite začiniti dozom luksuza, a posebice za ona koja želite održati u bajkovitom, otvorenom ambijentu koji u KAS event & club centru izgleda posebno atraktivno!

Okružen prekrasnom prirodom u zelenom perivoju koji često posjećuju rado viđeni gosti poput paunova, patki i ostalih pitomih životinja, KAS event & club centar nekad je bio konjušnica, a danas je zahvaljujući maštovitom preuređenju u modernom stilu pretvoren u luksuzni kompleks koji svojim prestižnim sjajem odgovara baš svakoj namjeni. Zamišljen tako da se uklopi u svaku jedinstvenu viziju druženja nadahnutog prirodom, KAS event & club centar savršena je kulisa za inspirativne trenutke u društvu vama važnih ljudi, a osim nekoliko pomno uređenih prostora u zatvorenom koje možete odabrati ovisno o broju gostiju, najveći “wow” faktor definitivno predstavljaju luksuz i ljepota otvorenog prostora na travnjaku koji izgleda baš kao kakva scena iz filma i koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Nije teško pogoditi da je ovaj luksuzni djelić imanja na otvorenom imena SKY venue najpopularniji među budućim mladencima, no ovaj profinjeni ambijent u idiličnoj prirodi savršeno je mjesto i za vaše personalizirane događaje i nezaboravne uspomene. Kako bi sve proteklo baš onako kako ste i sami zamislili, KAS event & club centar pruža i usluge unutarnjeg dizajna, posebnog inventara i ugođaja koji ćete s lakoćom kreirati uz malu pomoć ljubaznog osoblja ovog bajkovitog mjesta. Zatreba li vam pomoć u kreiranju menija i serviranju vrhunske hrane, KAS event & club centar nudi odabrani jelovnik koji se može prilagoditi baš svakoj želji, a koji mahom čine najukusniji gastronomski specijaliteti načinjeni od uvijek svježih i domaćih sastojaka.


 
Osim spomenutog otvorenog SKY venue prostora koji je naš apsolutni favorit, KAS event & club centar ima još šest luksuzno uređenih zatvorenih prostora simboličnih imena Garden Hall, Tree hall, Small talks, VIP salon, Powder room te Kidszone, a koji su stvoreni su da osiguraju savršen tijek baš svakog događaja. Bilo da je riječ o korporativnom eventu, poslovnoj konferenciji, vjenčanju, rođendanskoj proslavi, radionicama, profesionalnom fotografiranju, partyju, sportskom ili pak kulturnom događaju, KAS event & club centar savršeno je mjesto za stvaranje nezaboravnih iskustava koje će dodatno začiniti spoj prirodnih vrijednosti i kulturno-povijesne baštine s daškom modernom luksuza koji prožima čitavo KAS event & club centar imanje. Više informacija o ovom bajkovitom mjestu i vrhunskim uslugama koje nude otkrijte na linku, a sve novosti možete pratiti i na službenoj Instagram stranici.

*Sadržaj nastao u suradnju s KAS event & club centrom

Objavljeno: 19.05.2023. u 09:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p