DOGAĐANJA

Ove godine ne propustite posjetiti bajkovito klizalište u Klovićevim dvorima!

Lokacija koja pruža poseban doživljaj klizanja!

Moramo priznati kako smo jedva dočekali da i službeno započne adventska čarolija, s kojom grad dobiva jedno novo, šarmantno ruho. Tako svaki naš korak prati miris kuhanog vina, kao i miris sjajnih delicija koje iz godine u godinu postaju sve inovativnije, no ove godine je i raspored samih aktivnosti na Adventu u Zagrebu puno posebniji, a neke od njih će vas vratiti u bezbrižne dane djetinjstva!

Unazad nekoliko godina Advent u Zagrebu postao je događaj koji svi mi nestrpljivo čekamo, a razloga za to je bezbroj; gastro ponuda svake je godine sve bogatija, a šetnja po prekrasno uređenom gradu pokazala se kao sjajna prilika za druženje s dragim ljudima koje zbog užurbanog načina života nažalost često ostavljamo po strani. No, Advent je sjajna prilika i za osvježavanje nekih lijepih uspomena iz djetinjstva, pa se tako ove godine klizanje vratilo kao omiljena adventska aktivnost, pogotovo kada se ono nalazi na pomalo skrivenoj lokaciji - u atriju Klovićevih dvora.

1870. godine u ovom atriju niknulo je prvo klizalište u Zagrebu, a sada je konačno stiglo vrijeme da se ova prekinuta tradicija nastavi. Tako možete uživati u klizanju na pravom ledu, koje je posebno zbog prekrasne arhitekture zagrebačke galerije s kojim je klizalište okruženo te možete uzeti svoje klizaljke ili ih pak iznajmiti. Također osim klizališta, koje se nalazi pod pokroviteljstvom Cedevite, ova najpoznatija zagrebačka lokacija u sklopu BAŠ NAŠ Adventa u Klovićevim dvorima omiljena je i zbog sjajne zabave, spektakularnih koncerata poznatih glazbenika i vrhunske ponude hrane i pića koju predstavljaju renomirani zagrebački chefovi, stoga smo sigurni da će svatko pronaći zabavu po svojoj mjeri!

Tijekom cijelog trajanja BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima, zauvijek obilježite nezaboravne trenutke fotografijom i ne zaboravite koristiti dva ključna heštega: #BAŠnajfotka i #BAŠNAŠ te obavezno označite u objavi službenu stranicu BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima kako biste ušli u bubanj za osvajanje sjajnih nagrada!

Foto: Danko Šimunović i Zvonimir Ferina
Objavljeno: 02.12.2019. u 14:42
Tagovi: Klizanje

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p