GREEN

I ovih blagdana možete okititi borove u Klovićevim dvorima i podržati jednu od najljepših humanitarnih akcija

Zajedništvo i toplina doma ipak su najvažnije vrijednosti blagdana!

Paljenje lampica, darovi, dobra hrana, zabava, raskošne dekoracije. Iako su ovo glavne asocijacije na vrijeme Božića, postoji nešto važnije od svega oku vidljivog -ljubav i davanje. Kako ovih blagdana ne biste zaboravili uistinu dati nešto vrijedno, Baš Naš Advent u suradnji s udrugom "Mali zmaj" ponovno je organizirao kićenje jelki za obitelji slabijeg imovinskog statusa. Stoga, jedna mala božićna gesta ovih blagdana može značiti puno!

Dobro poznata gornjogradska adventska lokacija i ove godine nudi jako puno sadržaja i razloga za posjet. Bogata gastronomska ponuda, dobra zabava uz live nastupe, odlične lokacije za fotografiranje, sve su ono što nas iz godine u godinu vraća na Baš Naš Advent. No, još je jedan hvalevrijedan razlog zbog kojeg ćemo obavezno posjetiti ovu lokaciju. Radi se o humanitarnoj akciji poklanjanja božićnih drvca štićenicima udruge 'Mali zmaj' čiji je cilj poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece te obitelji.

Ovaj Božić možete učinit nezaBORavnim svakoga dana do Badnjaka. Zabilježite najljepše adventske uspomene i trenutke upravo u idilično uređenom atriju Galerije Klovićevi dvori koji je ukrašen mnogobrojnim božićnim drvcima i crvenim kuglicama. Tisuće malih lampica osvijetlilo je atrij u svom punom sjaju, a za izgled su se pobrinuli kreativni partneri uređenja, Gospodari svijetla i Urbane ideje. Upravo u zoni božićnih drvca svaki dan do Božića možete donijeti svoje božićne ukrase i pomoći u kićenju 30 jelki koje će biti dokaz zajedništva i topline doma - najvažnijih vrijednosti blagdana. Nakon što se okite, drvca će krasiti domove obitelji slabijeg imovinskog statusa. 

Dakle, narednih tjedana ponesite kuglice, mašnice, orašare, pahuljice ili ručno rađene ukrase, i poklonite ih ovoj humanitarnoj priči na Baš Naš Adventu. Dobro poznata adventska lokacija na Gradecu nudi jako puno sadržaja i razloga za posjet, a neka ova akcija bude jedan od njih!

 

Foto: PR
Objavljeno: 05.12.2022. u 16:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p