DOGAĐANJA

Ovog vikenda održava se festival koji ne propuštamo!

Forestland X kao nezaobilazno događanje!

Čak 10 kamiona opreme, ali i gotovo 14 dana rada potrebno je kako bi nastao Forestland, a potom i nestao. Na lokaciji tik do Bedekovićevih grada u "Raju na Bregu", Forestland nastaje u samo nekoliko dana, a jednako tako i nestaje, bez tragova.

Gotovo deset tisuća partijanera idući će vikend doći u Brezje na jubilarni 10. festival Forestland iz svih krajeva svijeta. Uz puno poznatih imena, 10. festival Forestland je i retrospektiva nastupa iz prošlosti. Mnogi DJ-i poznati su publici. Na „Forest“ pozornicu vraćaju se tako Avadox, Corti Organ, Vedran Car, Lawrence Apaga, Timo G, ali i Sasha Mikac, Sid Cisse, Simon Majcen, JuraS, Aneas i mnogi drugi. Forestroom stage ugostit će španjolsko-njemački duo The Yellowheads, dečke koji su razvalili 2019. godine i svirali set, ali i after party, od gotovo 6 sati! Room će obilježiti i povratak Vedrana Cara, Kraundlera, Brtinzz, Pintha in da House, Kay Zrill, Barbs, tu je i Hudi, Masi Kohestani i mnogi drugi.„Relativna novost koju je proširila line-up je veći broj nastupa rap i trap zvijezda, u petak će tako na Forestland pozornici nastupiti Rasta i 30zona, a u subotu dolaze Nucci i Voyage“ rekao nam je booking manager festivala Saša Mikac. „Svi ti izvođači u samom su vrhu regionalnih top ljestvica, svaka pjesma im je hit i broje slušanost u milijunima na svim mrežama i servisima. Iznimno se veselimo vidjeti reakciju publike, a koja sigurno neće izostati.“

"Radimo već nekoliko dana, pripreme za Forestland ujedno znače da su počele i pripreme za US Car Picnic koji slijedi početkom kolovoza" rekao nam je Krešo Biškup iz organizacije. "Forestland je ovih dana postao pravi PARK, svaki dan smo i mi sami sve ponosniji na izgled, uređenje, ali i izgradnju samog festivala. Rookie i Dino grafitiraju još od četvrtka, imat ćemo i cool instalaciju koju je postavio Matija Filo, ali i zip line od 250 metara, jedan od najdužih u Hrvatskoj! Definitivno smatramo da se isplati doći." Posebna atrakcija na festivalu su Graffiti Jam koji već traje, Dino sa Graffiti ranča u Legradu i writer Rookie od vikenda rade na svojim radovima.Vrata šume Forestland X otvara u petak 22. srpnja, a rave traje sve do nedjelje 24. srpnja u 12:00 sati. Kako sve izgleda pogledajte u galeriji, a ulaznice potražite ovdje!

Foto: PR
Objavljeno: 18.07.2022. u 14:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p