DOGAĐANJA

Prvi Tiffany&Co café otvara svoja vrata u Londonu!

Sada možete uživati u doručku kod Tiffany!

Ako ste oduvijek sanjali o doručku kod Tiffany, sada je napokon stigao vaš trenutak jer jedna od najpoznatijih svjetskih zlatarnica sljedećeg mjeseca otvara svoj prvi kafić u Europi!

Nakon što je otvorio svoj prvi kafić u New Yorku prije nekoliko godina, Tiffany&Co napokon je odlučio proširiti svoje šarmantne kafiće po svijetu, otvarajući novo mjesto u londonskom Harrodsu, u Knightsbridgeu. Gosti kafića moći će uživati u doručku,popodnevnom čaju ili večeri, okruženi jedinstvenim komadima Tiffany&Co nakita u interijeru koji neodoljivo podsjeća na prepoznatljive plave kutije obožavanog brenda. "Uzbuđeni smo što ćemo uskoro predstaviti prvi Tiffany Blue Box Café u Europi – i to u Harrods-u, jednoj od najznačajnijih svjetskih robnih kuća", izjavio je Richard Moore, podpredsjednik brenda. " Tiffany&Co već godinama uspješno posluje u Londonu, stoga će otvaranje cafea ponuditi našim kupcima još jedan, interesantniji način da uđu u svijet Tiffanya'', nastavlja Moore.

Cafe će svoja vrata službeno otvoriti u veljači 2020. godine, a već sada možete rezervirati svoj dolazak i osobno stvoriti čuveni prizor Audrey Hepburn u Breakfast at Tiffany'su!

Objavljeno: 21.01.2020. u 10:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p