DOGAĐANJA

S kakvim se izazovima susreću žene u poslovnom svijetu?

Otkrijte kakva je pozicija žena u poslovnom svijetu!

Nepredvidivo vrijeme kojem smo, nažalost, svjedoci više od godinu i pol dana mnogima je, posebno poslovne, prilike držalo na 'pauzi'. Je li sada pravo vrijeme za stisnuti 'play' i napraviti korak naprijed? Što kada 'play' treba stisnuti žena? Ista ona žena koja je u posljednje vrijeme možda više nego ikad aktualna tema u cijelome svijetu. No, kakva je pozicija žena u poslovnom svijetu? Je l' žena ženi zaista vuk? S kakvim se izazovima žene susreću na relaciji posao-obitelj?

Ovo su samo neka od pitanja na koja će, čini se baš u pravo vrijeme, odgovore donijeti prvi WOLF kongres (Women of Luminous Future). U organizaciji tvrtke DBAQ iz Zagreba, pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te partnerstvom s Hrvatskom udrugom poslodavaca i CineStar Cinemas, kongres će se održati u Zagrebu, u prostorijama Kaptol Boutique Cinema, 1. i 2. listopada 2021. godine.

Ovaj projekt, kao jedinstveni događaj u Hrvatskoj i regiji, okupit će ambiciozne, poduzetne i kreativne osobe koje su svojim obrazovanjem, iskustvom, odricanjem, riskiranjem i požrtvovnošću izgradile uspješne karijere. Kroz razgovor i razne životne primjere, govornici će pojedincima predstaviti nedoumice, izazove koji su stizali putem, odluke koje su morale biti donesene i eventualne posljedice koje su ostavile. Zanimljivu klasiku - panele i intervjue, organizator je nadogradio s 'Pep Talks' kao motivacijskim speechevima i 'Meet Express' kao simbiozu prvog intervjua i prvog spoja, odnosno direktan kontakt s predavačima i panelistima. Svaki dio programa bit će pokriven zanimljivim i jakim gostujućim imenima. Tako će, primjerice, na panelima (koji će biti podijeljeni na teme: ''Mlade i uspješne'', ''Poduzetništvo'', ''Majke i karijera'', ''Društvene mreže'', ''Mediji'', ''IT sektor'') između ostaloga gostovati Tatjana Jurić, Ana Radišić, Nika Turković, Rina Musić, Martiana Džepina…

Milka Kosanović

Aleksandra Dojčinović

Nika Turković

Sudionici će imati prilike prisustvovati i intervjuima s najuspješnijom hrvatskom modnom dizajnericom i nagrađivanom poduzetnicom Aleksandrom Dojčinović te izvršnom direktoricom i članicom uprave Blitz-CineStara - Jadrankom Islamović, koje će nakon razgovora o razvitku karijere, poslovnim usponima i padovima, biti na raspolaganju za sva pitanja prisutnih. Na 'Pep Talks', kratkim motivacijskim govorima vezanim uz odluke u karijeri, prepreke, izazove, izbore, obrazovanje, mijenjanje karijere, sudjelovat će Anita Letica, Danela Žagar, Milka Kosanović, Petra Jeričević, Mirna Matković…

Tijekom 'Meet Express' sudionicima će biti omogućeni petominutni ''jedan na jedan'' razgovori s nekim od uspješnih imena, zaposlenim u renomiranim tvrtkama. Sve navedeno moderirat će Barbara Kolar, čije se ime također urezalo u hrvatsku poslovnu scenu, kao primjer dugogodišnje uspješne karijere. Kongres i online platforma namijenjeni su svima koji žele napraviti balans između privatnog i poslovnog i motivirati se kako bi napravili važan korak u svojoj karijeri.

Barbara Kolar

Također je mjesto za povezivanje s osobama iz raznih sektora, unapređenju vlastitog poslovanja i djelovanja te na posljetku prihvaćanja drugih i njihovih izbora. Više o cijelom projektu, uključujući i detaljan program, može se pronaći na službenoj stranici!

Foto: PR
Objavljeno: 14.09.2021. u 13:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p