DOGAĐANJA

Shop & Wine: Ležeran shopping omiljenih odjevnih komada uz čašicu vrhunskog vina iskustvo je koje ne želite propustiti!

Razgledajte nove kolekcije čak 6 domaćih modnih brendova!
U želji da u predblagdansko doba građane podsjete na domaći dizajn, kvalitetan proizvod i sporu modu, a istovremeno se, na njima karakterističan, 'spori' način, suprotstave konzumerskom ludilu Black Friday-a, domaći kreativci pozivaju vas - u goste!

Ako se pitate u čemu je poveznica između vina i mode, one to vide ovako: vrhunsko vino kao simbol uspjeha nakon dugotrajnog i predanog planiranja, promišljanja, kreativnosti te fizičkog rada - savršena je pratnja u razgledanju delikatnih, ručno izrađenih, pomno osmišljenih, održivih odjevnih predmeta lokalnih modnih brendova.
 
"Proizvodi su to na koje smo ponosne i jedva čekamo da ih približimo što većem broju ljudi. U tu svrhu, nas 6, modnih brendova - članica kolektiva ArtiZanat, osmislilo je događaj koji će ležernim večernjim druženjem građanstvu predstavljati odjeću iz svojih novih kolekcija, a ponešto i iz prethodnih, jer kao i dobro vino, naši proizvodi s vremenom ne gube na vrijednosti", poručile su djevojke.
 
Prva prilika za druženje je već 25. studenog u 17h, u Preradovićevoj ulici 40 u Zagrebu,  a sljedeća 9. prosinca na istoj lokaciji. "Ovaj događaj ćemo ponavljati redovito, stoga vas pozivamo da nas podržite kako i kad god je moguće!," poručuju naše domaće kreativke.
Foto: Instagram
Objavljeno: 22.11.2022. u 09:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p