GREEN

‘Shop & Wine’ vikend: Opušteno druženje uz shopping dizajnerskih komada nešto je što ne želite propustiti!

Treće izdanje neformalnog dizajnerskog showrooma
Kada je krajem prošle godine modni kolektiv od šest domaćih dizajnerica u Zagrebu pokrenuo neformalni showroom, zamišljen kao druženje i predstavljanje spore mode, odmah smo znali da je riječ o jednom posve novom konceptu shoppinga kakvog u Zagrebu dotad nije bilo, a koji bi mogao postati ‘redovni’ događaj u gradu, kao stvoren za ljubitelje domaćeg dizajna.

Ležerno after work druženje uz čašu dobrog vina i još bolje komade odjeće dizajnerica Sunčan dan, Buntstich, Crna očica, Selena Gazda, Salicula i Darkona idealan je način za provesti večer, a danas to isto možete učiniti od 19 sati na adresi Ilica 21, u prostoru MOSFITA. Shop & Wine trajat će sve do 22 sata, a posjetiti ga možete i sutra, u subotu - od 11 do 14 sati. Ova zajednica kreativaca prošle se godine počela okupljati kroz udrugu ArtiZanat, a osim dizajnerske odjeće, pronaći ćete i pregršt ukrasnih predmeta te modnih detalja koji će vas oduševiti. Svaki od šest brendova će predstaviti neke svoje komade, a svi zainteresirani će ih moći razgledati, isprobati, kupiti, ili se pak dogovoriti za neku drugu narudžbu po mjeri!


Jedinstveno shopping iskustvo!

A što nas sve čeka već danas navečer, najbolje su sažele same dizajnerice u pozivu: Dosta ti je jednolične ponude nekvalitetne odjeće u shopping centrima? Želiš se istaknuti u gomili svojom odjećom? Želiš podržati lokalnu modnu scenu i male biznise? Voliš piti fino vino? Dođi na novo izdanje Shop & Wine koncept showrooma! Čeka te bogata ponuda unikatnih odjevnih komada koje možeš razgledati, isprobati i kupiti - uz čašu dobrog vina i ugodno društvo! Šest lokalnih dizajnerica te poziva na jedinstveno shopping iskustvo. Povedi frendicu i uživajte s nama! Više informacija otkrijte na Facebooku!
Foto: Unsplash, Instagram
Objavljeno: 03.03.2023. u 10:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p