DOGAĐANJA

Sjajan tulum koji ne smijete propustiti!

Veliko otvorenje ovogodišnje party sezone

Glazbenim stihom „house music makes you free“ Escape Sessions se vraća i ove sezone s čak šest tuluma u različitim Hrvatskim gradovima!

Nekoliko Hrvatskih gradova ove će godine ugostiti ovu, već ne tako novu, vrstu tuluma u kojoj se DJ potpuno stapa s publikom na neviđenim proljetnim lokacijama. Prvi ovogodišnji tulum tako će se održati u Zagrebu, 14. ožujka na 21. katu Sky Tower nebodera od 19 sati poslijepodne.



Za veliko otvorenje party sezone zadužen je DJ Tom Bug, glazbenik uz čije ćete house ritmove sigurno zaplesati, zahvaljujući njegovoj skoro dvadesetogodišnjoj karijeri iza DJ pulta. Osim već poznatih veterana, Escape Sessions 2020 ove godine dovodi mlade Hrvatske talente u usponu kao i uvelike nagrađene DJ-eve domaće scene. No, za više informacija će te morati pratiti Escape Sessions na službenim Facebook i Instagram stranicama.



Zadnja posebnost ovoga tuluma je limitiran broj gostiju radi želje intimne atmosfere DJ-a i publike, stoga nabavite svoju ulaznicu i odmorite se od svakodnevne rutine jer službeni partneri jednog od omiljenih događaja u gradu su Absoult i Desperados!

Foto: PR
Objavljeno: 04.03.2020. u 18:04
Tagovi: party

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p