DOGAĐANJA

Stara Vlaška ovog lipnja postaje mjesto dobre glazbe, hrane i zabavnih turnira

Beats&Bites na novoj lokaciji

Lipanj u Zagrebu ukratko možemo opisati kao mjesec festivala. Glazba, street food i odlična atmosfera na otvorenom preplave grad u ovom razdoblju. Jučer je započelo još jedno izdanje Beats&Bites festivala koji se prethodnih godina održavao se na garaži Tuškanac te Krešićevim livadama, a ove godine popularni festival za mlade preselio se na prostor nedavno otvorene pješačke zone u Staroj Vlaškoj.

Nova atraktivna pješačka oaza u samom centru grada od 8. do 17. lipnja bit će mjesto dobre glazbe i raznolike street food ponude, od burgera, ribljih street food specijaliteta, krilaca, spring rolica, cicchetta, do palačinki te krafni. Osim gastro i glazbenog dijela, B&B javnosti je poznat kao festival zabavnih grupnih aktivnosti. Tako će svi zainteresirani i ove godine moći sudjelovati u kvizu općeg znanja, ili nekom od turnira u beli ili beer pong-u.

Svaku večer posjetitelje očekuju tematske glazbene večeri prema viziji domaćih DJ-a. Tijekom radnog tjedna na Beats&Bites se možete družiti od 16-23 sata, a petkom i subotom do ponoći. Dok vikend program starta već od podne. Sve informacija o ponudi hrane te aktivnostima u sklopu programa festivala posjetite Beats&Bites Instagram profil.

Foto: Instagram
Objavljeno: 09.06.2023. u 07:47
Tagovi: Zagreb, festival

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p