DOGAĐANJA

Gdje provesti zabavan vikend u Zagrebu?

Tri omiljena mjesta na kojima ćete provesti nezaboravne ljetne večeri
Tjedan se bliži kraju a vikend je iza ugla stoga je ovo pravo vrijeme da isplanirate i ispunite svoje slobodno vrijeme zabavnim događanjima koje Zagreb nudi. Vrući ljetni dani jednostavno ne dopuštaju ostajanje u udobnosti vlastitog doma, a činjenica kako je Zagreb i dalje živ grad i tijekom ljeta i to je definitivno dovoljno dobar razlog za izlazak koji će vas zabaviti, razveseliti, ali i opustiti za nadolazeći radni tjedan.

Ako ste se zaželjeli opuštenih ljetnih večeri na zagrebačkim ulicama, razveselit će vas vijest da ove sezone uživamo u nekim starim ali i novim 'it' mjestima. Nakon poduže stanke i mirovanja, prije nego date petama vjetra do najbližeg plićaka, neka od omiljenih mjesta za zabavu i druženje i dalje imaju sjajan program. Stoga, ako ovaj vikend provodite na vrućem gradskom asfaltu naše metropole, u nastavku otkrijte

Corona Sunsets PartyZagrebačko ljeto i ove godine započelo je otvorenjem događaja koji se željno iščekuje svake godine! Corona Sunsets Sessions lokacija je na koju se bježi od vrućine gradskog asfalta i uživa u nevjerojatnom pogledu na grad. Uživanje u ispijanje hladnog Corona piva s kriškom limete, minglanju uz najljepši zalazak sunca iznad grada te uživanje na DJ ritmove i duge ljetne noći sa signature koktelom u ruci sjajna su ljetna gradska shema i nezaobilazno mjesto za vikend provod u kojem možete uživati do 1. kolovoza! Svi detalji su ovdje!DvorištaOmiljena, međunarodno prepoznata i nagrađivana kulturno-turistička manifestacija grada Zagreba, od ovog petka 16. srpnja, idućih 10 dana sve do nedjelje 25. srpnja, doživjet će novo, sedmo izdanje! Projekt koji je „izrastao“ iz Gornjeg grada - njegovih lokaliteta, tema, priča i tradicija, od prvog uprizorenja svojim je jedinstvenim konceptom i kreativnim pristupom osvojio ne samo pozornost javnosti, nego i srca brojnih posjetitelja - i Zagrepčana i gostiju sa svih strana Hrvatske i svijeta. Ovogodišnja „DVORIŠTA“ otvaraju svoja vrata na tri trenutačno dostupne lokacije: u svima dobro poznatom dvorištu palače Balbi na adresi Demetrova 11, te na dvije lokacije premijerno predstavljene na zadnjim „dvorištima“ 2019. godine - u prednjem atriju i u stražnjem dvorištu Narodnoga doma HAZU na adresama Opatička 18 i Dvoranski prečac 1.Rougemarin ParkRougemarin park, zagrebačko hit mjesto, koje je već puna dva mjeseca oduševljava posjetitelje ovih će dana postat Cocktail Park, lokacija na kojoj se, uz čašu najukusnijih mixture pića, uopće ne čini loše ostati u metropoli ovog ljeta. Naime, nakon što je predstavljen kao Chef's Park koji je osvojio brojne posjetitelje sjajnom ponudom trojice najpoznatijih hrvatskih chefova pa postao Gin Park, a onda i savršena nogometna „tribina“ na Europarku, stiglo je vrijeme da Rougemarin Parkom zavlada uživanje u koktelima s potpisom genijalnog barmena Borisa Mištrofovića. U osvježavajućim kokteima moći ćete uživati sve do 18. kolovoza, a sve detalje uz trajanje RougemarinPara pročitajte ovdje.

Foto: PR, Unsplash
Objavljeno: 16.07.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p