DOGAĐANJA

Subota na Bundeku: Cooking show s poznatim chefovima i koncert Ide Prester

Ovaj vikend su svi na Baš Naš Sunsetu

Baš Naš Sunset oživio je popularno zagrebačko jezero Bundek. Tako je ova zelena oaza u Novom Zagrebu osim mjesta za rekreaciju i boravak u prirodi postala centar dobre zabave, odlične hrane i zarazne energije. Ako ste se sinoć našli na Bundeku na koncertu grupe Cubismo, znate kakvoj energiji pričamo. Tijekom ove subote očekuje nas još pregršt događanja i tako sve do 18. lipnja.

Najavljivali smo već program za ovaj vikend, a sinoćnja atmosfera na Baš Naš Sunset festivalu potvrdila je da se možda isplatilo ostati u Zagrebu tijekom produženog vikenda. Pravo ljetno raspoloženje uz plesne ritmove koje je ekipa iz Cubisma neumorno svirala i golemo društvo koje je osim prostora festivala zauzelo i pozicije na plaži uz jezero zaista su potvrdili da je lipanj najzabavniji mjesec u Zagrebu. Naravno, bilo je tu dobre hrane i osvježavajućih koktela, ali prije svega zabavnog ozračja koje se nastavlja i danas.

Cooking show s poznatim chefovima

Nakon što su prošle subote svim prisutnima pripremili gastro iskustvo za pamćenje, chefovi Melkior Bašić i Damir Tomljanović i ove subote ponovno dolaze na cooking show. Još jedno druženje s omiljeni chefovima koje se ne propušta kreće od 17:00 sati. Sigurni smo da će opet biti za prste polizati.

Koncert Ide Prester

Subota je dan za party! Žena zarazne energije i jedinstvenog modnog stila, Ida Prester, večeras će od 20:30 rasplesati publiku na Baš Naš Sunsetu. Uopće ne sumnjamo da će se ponoviti raspoloženje od prethodne večeri i da ćete na Bundeku sresti apsolutno sve koje poznajete.

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.06.2023. u 11:34
Tagovi: Zagreb, Bundek, festival

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p