DOGAĐANJA

'Sutra je subota' ulazi u sjajnu šestu sezonu s partyjem koji se ne propušta!

Uvertira u odličan vikend sa najluđim partyjem u gradu!

Pokrenut u listopadu 2014. godine sa željom da se potpuno promijeni percepcija izlaska u grad, projekt „Sutra je subota“ ljubiteljima zagrebačkog noćnog života omogućuje da na jednu večer pobjegnu od monotone vikend rutine i iskuse nešto posve novo. Smješten u jedinstvenom prostoru Laube, svaki program donosi upečatljivu scenografiju i poznate izvođače, odlična atmosfera i publika željna dobra zabave jednostavno zovu na ples i jamče odličnu zabavu.

U posljednje pet godina u sklopu projekta „Sutra je subota“ održano je preko dvadeset tematski različitih programa s više od 17 regionalnih DJ-a, a pred publikom koja pleše do ranih jutarnjih sati uživo su nastupali izvođači poput High5, Vlatke Pokos, Kuzme & Shaka Zule, Kandžije & Toxara. Vrhunski glazbeni program popraćen atraktivnom scenografijom prosječno privuče oko 1500 gostiju, a o popularnosti ovih tuluma govori i činjenica da se 95% ulaznica proda tjedan dana prije događanja.Ovaj petak„Sutra je subota“ najavljuje ulazak u svoju šestu sezonu s jednim od najpoznatijih regionalnih DJ-a, Prema koji dolazi iz Beograda, a prate ga dobro poznate domaće snage Indy i nakon duže pauze miljenica SJS publike Ela. Ovo je sve uvertira u veliki tradicionalni Božićni tulum koji će se održati 20.
prosinca.


Ne propustite najbolji tulum u gradu, nabavite svoje ulaznice na vrijeme putem sustava Entrio i ne zaboravite: Petkom plešemo, jer sutra je subota! Više informacija potražite na službenim stranicama eventa.

Foto: PR
Objavljeno: 04.11.2019. u 17:53
Tagovi: lauba

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p