DOGAĐANJA

U Međimurju uskoro započinje 10. Forestland Festival koji ne želite propustiti!

10 dana do 10. Forestland Festivala!
Za samo 10 dana počinje X. Forestland Festival. 48 sati, 60 artista na tri pozornice, odbojka na vodi, tattoo shop, barbershop, ali i nezaboravni Zip Line preko cijelog Main Stage područja definitivno su glavni razlozi zašto se baš idući vikend morate pojaviti u Međimurju!

"2021. godine svi smo bili u grču, teško je bilo organizirati festival u jeku pandemije no uspjeli smo. Ove godine ćemo ispuniti sve one naše želje od proteklih godina, vraća se zip line, bazeni i odbojka na vodi, povećavamo broj pozornica, ali i broj artista" rekao nam je Krešo Biškup u ime organizatora. "Sve ovo nebi bilo moguće bez nemjerljive podrške općine Sv. Juraj na Bregu, županije, ali i svih partnera i prijatelja koji već godinama s nama rade. Definitivno ćemo ovom organizacijom pokazati da je Sv. Juraj na Bregu zapravo Raj na Bregu, ali i da urbanoj, modernoj, kulturi ima mjesta i u Međimurju." 

Nekoliko godina nakon nezaboravnog nastupa Mahmuta Orhana, na Forestland X nam stiže novi turski izvođač. Alican Bayktara, techno i electro DJ, je glazbenik kojeg europska scena dobro poznaje. „Bio sam profesionalni bubnjar u rock bendu 10 godina prije nego sam odlučio baviti se elektronikom. Posljednjih 6 godina nastupam diljem Europe kao DJ, u klubovima i na festivalima, ali i bavim se edukacijom i učim mlade glazbi na DJ akademiji“ rekao je Alican. „Sviram techno, no najviše volim dobar ritam, ostatak već dođe sam po sebi. Živio sam posljednjih šest mjerseci u Beču, sad živim u Dubrovniku jer sam i arhitekt i radim ovdje na jednom projektu. Jako mi se sviđa Hrvatska!


Alican Bayktara nastupit će na Forestroom pozornici, dok se na glavnu pozornicu vraća Njemačko-Hrvatski duo Corti Organ koji će zatvarati festival s Jurom Somenom u subotu: „Jako se veselim Forestlandu, vraćamo se po treći puta i Forestland je uvijek jači i jači. Sviramo na glavnoj pozornici, a nakon toga letimo u Njemačku na Nature One“ rekao nam je Nikola iz Corti Organa. „Do kraja ljeta ćemo ostati na Jadranu, raditi nove produkcije, a u listopadu nas očekuje novi Legendary festival u Zagrebu. Želim vas zato sve vidjeti na Forestlandu!


Ostalo je još nekoliko mjesta za turnir u odbojci na vodi, Forestland se gradi na veliko, a što sve novo su pripremili rekao nam je Krešo Biškup iz organizacije: „Ovo je X. Festival, prošlo je puno godina, puno vremena, a opet kao da smo na prvom i kao da uopće ne znamo što sutra očekivati. Uzbuđeni smo i toliko toga smo pripremili, od Jack zone, do Bulldog Fan Pit VIP-a, ZIP Line, BarberShop & Green Go Tattoo, foto kutka s Darkom Marešom, ali i HEP zone, velikog VIP-a, Meet&Greet s artistima. Ulaznice se prodaju u rekordnom broju stoga požurite na Entrio, ili pak u Tisak i osigurajte si ulaznicu za najveći festival na sjeveru Hrvatske!

Foto: PR
Objavljeno: 11.07.2022. u 16:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p