DOGAĐANJA

U Varaždinu otvorena zimska verzija obožavane Kreativnice

Donosimo atmosferu s otvorenja

vrijeme Špancirfesta nametnula se kao najšarmantnija lokacija u gradu, puna pozitivne energije, kreative i magičnih trenutaka. Kreativnica u Uskoj ulici postala je nezaobilazno mjesto za sve posjetitelje koji traže unikatne proizvode renomiranih hrvatskih kreativaca, dozu opuštene energije i višesatno chillanje u genijalnim DJ setovima… Nakon što je u četiri godine u svom ljetnom izdanju pokupila pregršt pozitivnih komentara, Kreativnica je jučer po prvi puta otvorila vrata svog zimskog izdanja! 

Premagična da ne bi bila dio Adventa, Uska ulica u posebno uređenom interijeru u Uskoj ulici 4 kroz 3 adventska vikenda (7. i 8. prosinca / 14. i 15. prosinca / 21. i 22. prosinca) ugošćuje 20 selektiranih izlagača te izložbu akvarela Varaždinke Ide Ister. Uz neke od najpoznatijih izlagača Kreativnice koji se svake godine vraćaju u šarmantnu Usku ulicu, na zimsko izdanje stiže i nekoliko zvučnih, novih imena s odličnim proizvodima…

Tako vas na Zimskoj Kreativnici očekuju već poznata imena Go Retro, Double Trouble, Glassland, Smetnjak, Tikvan, Neha Neha, Broth, Merien King, Irki, Kištra, Avi Geometric i Wood-u, ali i novi brendovi M.O.T.H. vintage, Kruno Jendrijev Design, Studio Pikula, Nerina Candles, Biljkoborci i Dutoiss. Ovo je odlična prilika da kupite svoje božićne poklone na vrijeme u opuštenoj atmosferi te podržite dionike kreativne scene čiji radovi nastaju lokalno i u ograničenim serijama. Zimsku Kreativnicu savršeno je upotpunila i prekrasna izložba akvarela varaždinske arhitektice Ide Ister koja krasi malu chill zonu u prostoru. Na ulici vas očekuje zimsko izdanje popularne chill zone s ‘On Wheels’ ugostiteljskom ponudom i DJ program u jutarnjim i večernjim satima.

Radno vrijeme sajma je svake adventske subote i nedjelje od 10h do 13h i od 15h do 21h.


photos: S.K.

Objavljeno: 08.12.2019. u 09:01

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p