DOGAĐANJA

U Zagrebu se otvara prvi Muzej mamurluka na svijetu!

Otvorenje zagrebačkog adventa donosi razne novitete

Svi se sjećamo scena kultnog filma Mamurluk u kojem glavni protagonisti u Las Vegasu provedu momačku za pamćenje koje se zapravo idući dan ne sjećaju već posljedično saznaju da su ukrali tigra Mikea Tysona, jedan od njih se oženio u poznatoj kapelici sa striptizetom koju je upoznao noć prije te su u potpunosti ostali bez novaca. No ovo nije muzej o filmu Mamurluk, već o vlastitim pričama!

Koliko puta nam se dogodilo da smo nakon koje čašice više doživjeli hrpu zgoda i nezgoda koje nismo imali gdje ovjekovječiti ili nekome ispričati? Od situacija u klubovima, fast food usputnim stanicama do povratka u vlastiti dom. Od sada za to postoji rješenje – otvara se Muzej mamurluka u Zagrebu koji predstavlja senzaciju jer je prvi takav na svijetu i otvoren je za pohranjivanje svih dogodovština!

Ovaj inovativan muzej projekt je grupe studenata koji su međusobno prepričavajući razne priče došli na ideju stvaranja muzeja koji će, vjerujemo, potaknuti i brojne druge svjetske gradove na isti ili sličan projekt. Četiri prostorije muzeja upotpunit će cjelokupan doživljaj povratka kući iz izlaska koji je popraćen alkoholom, a započinje prvom prostorijom, odnosno izlaskom iz kluba ili kafića. Priče će biti prikazane na hrvatskom, ali i na engleskom jeziku kako bi i mnogobrojni strani posjetitelji mogli uživati u senzaciji svjetske kulture.

Muzej svoja vrata otvara 1. prosinca u Preradovićevoj 8 te će biti otvoren svakog dana od 9 do 23 sata!

Foto: Facebook
Objavljeno: 26.11.2019. u 11:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p