DOGAĐANJA

Uzbudljivi Harry Potter Triquizzard Tournament stiže u Zagreb i savršena je prilika da pokažete svoje znanje o svom omiljen om čarobnjaku!

Jedva čekamo!
Zagreb će uskoro biti domaćin jednog nevjerojatno uzbudljivog događaja za sve Potterheadove! Naime, Metropolis music & billiards club Zagreb u suradnji s KRiP kvizom ponosno predstavljaju Harry Potter Triquizzard Tournament! Ovaj čarobni kviz turnir trajat će tri mjeseca, a vrhunac će biti veliko finale u prosincu. Stoga, pripremite se za čaroliju, adrenalin i puno zabave, a sve detalje otkrijte u nastavku članka!

Turnir je organiziran kao liga temeljena na 7 Harry Potter knjiga i 8 filmova. Vaša ekipa, sastavljena od 2-5 članova, može sudjelovati u pet kvizova koji će se održati 11.10., 25.10., 8.11., 22.11. i 6.12. svake srijede u 19:30 sati. Događaj je javan, stoga su pozvani svu zainteresirani, kako iz Zagreba tako i izvan njega, da se pridruže na Metropolis music & billiards clubu na adresi Avenija Dubrovnik 10. Pobjedničku ekipu čeka velikodušni nagradni fond koji će biti dodijeljen tijekom turnira, s vrhunskom nagradom na finalnom kvizu. Ekipna ulaznica za sudjelovanje iznosi 15 eura, neovisno o broju članova ekipe. Stoga, na vrijeme organizirajte Harry Potter maratone, pročitajte knjige, pogledajte filmove i pokažite sve svoje vještine na kvizu!

Važne Informacije

Kapacitet je ograničen, stoga rezervirajte mjesto za svoju ekipu na vrijeme. Prijave su obavezne i vrše se putem: bit.ly/triquizzard1_prijava. I za kraj, kako su i sami organizatori poručili, u riječima čuvenog Albusa Dumbledorea, "Curiosity is not a sin.... But we should exercise caution with our curiosity... yes, indeed." Stoga, budite znatiželjni, ali oprezni, i pripremite se za nezaboravno čarobno iskustvo na Harry Potter Triquizzard Tournamentu u Zagrebu. Sve detalje pratite na linkuVidimo se!

 

Foto: imDB, Facebook
Objavljeno: 29.09.2023. u 09:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p