DOGAĐANJA

Varaždin ovog vikenda ima čaroban blagdanski program koji ne želite propustiti!

Recept za savršeni Božić? Provedite ga u Varaždinu!

Kraj godine trebao bi biti obilježen svime za čime žudimo u godini koja nam dolazi: ljubavlju, srećom i veseljem. Uprave te životne začine, i još mnogo toga drugog, nudi najtopliji, najromantičniji i po mnogočemu najljepši adventski festival u Hrvatskoj – Advent u Varaždinu. Želite li unijeti malo čarolije u svoje živote i 2022. pamtiti s posebnom toplinom u srcu, vrijeme je da si za Božić poklonite – Varaždin!

Badnjak u Varaždinu? Apsolutno da!

Bez obzira dolazite li na pola dana ili ćete u Varaždinu provesti cijeli božićni vikend te stižete li udvoje, s prijateljima ili obitelji, čeka vas predivno uređeni grad prepun nasmijanih lica u kojem se na gotovo svakom koraku nudi nešto lijepo, mirisno, ukusno ili zabavno. Čeka vas toplina zime.

Na tri adventska trga cijelog će božićnog vikenda biti raznih događanja, za doslovno sve ukuse i sve uzraste. Ledeni užici klizališta i tobogana na Kapucinskom trgu, DJ-i i koncerti na Trgu kralja Tomislava (popularnom Korzu) i Trgu Miljenka Stančića, gastro kućice sa zamamnim i raznolikim, slatkim, slanim i spicy okusima blagdana, raskošna ponuda poklona i suvenira za „last minute“ shopping i mnogo, mnogo blagdanske čarolije na svakom koraku pružaju priliku za stvaranje divnih sjećanja na Božić u Varaždinu.Božićni vikend prepun programa

Sam božićni vikend u Varaždinu počinje već u petak, a sve do kratkog predaha u božićno jutro, Varaždin će biti mjesto u kojem ćete se moći zabaviti s društvom ili obitelji, odnosno provesti intimni, topli, romantični Badnjak ili svečani Božić, okruženi nesvakidašnjom ljepotom grada i jedinstvenom atmosferom koju stvara adventski festival u Varaždinu.

Kuća Djeda Mraza radi punom parom, a sam Djedica i u posljednjih nekoliko dana prije nego pomoću svoje čarolije krene djeci cijelog svijeta podijeliti njihove poklone, bit će dostupan i nasmijan za druženje i fotografiranje u svojem bajkovitom domu. I ostale čarobne atrakcije svoju će magiju dodatno dijeliti sa svima koji im otvore srce, a najčarobnija će biti magija bajkovito osvijetljenog grada, koji na doslovno svakom koraku pruža sjajnu priliku za druženje, foto-sjećanje ili romantični poljubac.Nakon Božića (u Varaždinu), zašto ne i Nova godina?

No i nakon Božića, čarolija ne prestaje jer prije nego što Advent u Varaždinu i službeno završi 6. siječnja, slijedi nam doček Nove godine, a tu Varaždin opet ima asa u rukavu.

Najluđa noć u Varaždinu drugačije je i itekako preporučljivo iskustvo jer zabavu na povijesnim ulicama prepunim ljudi točno u ponoć dodatno zagrijava i jedinstvena novogodišnja utrka. Doček Nove godine u Varaždinu prilika je da i vi doslovno utrčite u 2023. ispunjeni ljubavlju i veseljem kakvo može stvoriti samo topla zima na sjeveru Hrvatske.

Foto: PR
Objavljeno: 23.12.2022. u 12:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p