DOGAĐANJA

Večeri koje obožavatelji Beyoncé ne žele propustiti

Najbolja zabava na najvrućem zagrebačkom festivalu!

Iako je radi tjedan tek započeo, to ne znači da upravo sada nije pravo vrijeme za planiranje aktivnosti koji će nas opustiti i maksimalno zabaviti. Bez obzira na to što smo naviknuti većinom izlaziti vikendom, ljetno vrijeme i ugodne temperature potiču nas da i dane u tjednu obogatimo sjajnim programom te napunimo baterije za još uzbudljiviji vikend.

Radni tjedan nerijetko je prenatrpan obavezama i aktivnostima no ipak, ponekad valja odvojiti vrijeme za zabavu i razonodu te ga kvalitetno provesti u najdražem društvu. Kao što smo napomenuli, visoke temperature jednostavno nam ne dopuštaju ostanak u udobnosti doma, pa predlažemo da nadolazeće dane provedete na odličnim i zanimljivim koncertima.


Beyonce Tribute Band

Gornji grad zasigurno je jedna od najšarmantnijih zagrebačkih lokacija, a pridodamo li tome sjajan Baš Naš gourmet & music festival možemo se složiti kako se radi mjestu na koje se iznova želimo vraćati. Osim fantastične gastro ponude koja obiluje ukusnom i zanimljivom ponudom, Baš Naš pobrinuo se je da ne nedostaje niti nezaboravnih koncerata. Ovog tjedna, '05. lipnja s početkom u 20 sati plato Gradec postat će pozornicom Beyoncé Tribute Banda, koji glasi kao jedan od najboljih tribute bendova poznate pjevačice. Ono u što ne sumnjamo je uzavrela atmosfera koja će vas rasplesati i zabaviti, puno pjevanja i uživanja na najljepšoj pozornici u gradu.

Ako kojim slučajem ipak budete spriječeni otići na ovaj koncert, sjajna vijest je to da u četvrtak 06. lipnja Baš Naš nastavlja u tonu rasplesanog festivala uz Homecoming Beyoncé special u sklopu programa RNB Confusion. Program započinje u 19 sati stoga ne propustite u idiličnom okruženju platoa Gradec još jednom zaplesati uz jedinu kraljicu koju priznajemo no i nekolicinu RNB Confusion glazbenih poslastica.


Beyonce: Homecoming

 Baš Naš definitivno je mjesto dobre hrane, glazbe i provoda, stoga izdvajamo još nekoliko nadolazećih koncerata na kojima je uzbudljiv program zagrantiran. Naime, 7.lipnja u 20.30 sati nastupit će jedan od najpoznatiji repera, Edo Maajka kojeg vjerujemo nije potrebno dodatno predstavljati, već samo najaviti nezaboravnu zabavu koju ne želite propustiti.S druge strane nedjelja je rezervirana za nešto drugačije note Scifidelity Orchestra koji s nastupom također počinju u 20.30, a počastit će nas sjajnim jazz melodijama koje savršeno odmaraju duh i tijelo te pripremaju za naredni radni tjedan. Osim samih koncerata, Baš Naš svakim danom od 16 sati u ponudi ima DJ-a koji je sjajna pozadina za bezbrižno ispijanje koktela, uživanje u predivnom pogledu na grad i zalazak sunca. Sve detalje i informacije o festivalu pronađite na Facebook stranici.
Foto: Getty Images, Instagram, Facebook
Objavljeno: 04.06.2019. u 10:44

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p