DOGAĐANJA

Vikend provedite na najboljem partyju u gradu

Vodimo vas na 20. jubilarni party Platforma HR-a

Kako se radni tjedan bliži svome kraju, sigurno već polako razmišljate o aktivnostima koje će vas maksimalno opustiti te s kojima ćete zaboraviti na sve brige koje stresna svakodnevica donosi. Zato ovu subotu rezervirajte za jedan bezbrižni vikend party koji će vas napuniti nekom sasvim novom energijom!

Iako postoje razni načini opuštanja koje volimo prakticirati vikendom, party s dobrim društvom pokazao se kao zaista najbolji način relaksacije. Da ples instantno popravlja raspoloženje nije potrebno previše naglašavati, stoga ovaj vikend imate priliku okušati se na plesnom podiju i to u vidu velikog jubilarni partyja, a kojeg organizira Platforma HR u sklopu proslave 20 godina istoimenog festivala. Party se održava 1. lipnja na dobropoznatoj lokaciji - Hala V ( iza Tehničkog muzeja Nikola Tesla), s početkom u 22,00 sata.


DJ hrwo E


DJ Stankoff
 

Nakon odrađenih radionica i sjajnih performansa poput onog od osnivačice samog projekta Platforma HR, plesačice i koreografkinje Larise Lipovac Navojec s kojom smo razgovarali početkom tjedna, vrijeme je da i amateri navuku svoje plesačke cipelice i pokažu svoje najbolje pokrete! Sve ljubitelje izvrsne glazbe i onih željnih učenja nekih novih plesnih pokreta, zabavljat će DJ-i Stankoff (Šimun Stankov), Vesna G (Vesna Grandes), Alen S, Kuna (Mario Kunštek) i hrwo E (Hrvoje Jelinčić). Također ako želite ovaj vikend učiniti još posebnijim, prije samog partyja možete posjetiti i predstavu TASK 21: Tamara Curić & Škvadra na istoj lokaciji i to od 21,00 sati te si tako osigurati besplatan ulaz na sam party, a također dvije karte možete osvojiti i putem našeg Instagram profila. S obzirom na užurbani ritam života koji svi mi vodimo, a koji pak ostavlja vrlo malo slobodnog vremena, ovakav vid druženja i neopterećene zabave je zaista uvijek dobrodošao!Priliku da osvojite dvije ulaznice za Platforma HR party ove subote 1. lipnja, imaju svi oni koji pošalju ime i prezime te broj telefona na redakcija@fashion.hr ! Vremena imate do 31. svibnja do 16,00 sati kad ćemo dobitnike slučajnim putem te objaviti na Instagram storyju na profilu FASHION.HR-a.

Foto: Unsplash, Facebook
Objavljeno: 30.05.2019. u 14:39
Tagovi: party, Platforma HR

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p