SELF

Ova zelena oaza u blizini Zagreba savršena je kulisa za vjenčanje iz snova, a ovoga vikenda možete ju slobodno razgledati

Prilika koja se ne propušta!
Pozivamo vas u nedjelju, 10. rujna, od 12 sati u Konjički klub Trajbar kako biste u opuštenoj, zelenoj oazi kluba otkrili zašto vjenčanja u organizaciji Trajbar Team-a oduzimaju dah. Moćno zelenilo Konjičkog kuba najljepša je kulisa za dan iz snova jer stvara intiman prostor posvećen samo vama. Kad se tome pridodaju elegantne cvjetne dekoracije koje se sljubljuju s kreativnom prezentacijom domaće hrane i vrhunskih pića, stvaraju se novi trendovi, a čarolija svadbene svečanosti poprima jednu novu, posebnu dimenziju. 

Ako imate viziju vlastitog vjenčanja u raskošnom zelenilu, Konjički klub Trajbar u Zaprešiću prava je adresa koju trebate posjetiti ovog vikenda. U nedjelju, 10. rujna, od 12 sati počinje Dan otvorenih vrata gdje, osim Trajbar Team-a, možete upoznati i razgledati elegantno uređeni prostor i bez obaveza dobiti sve informacije vezane uz organizaciju vašeg vjenčanja.

Intiman klub smješten je u mirnoj, zelenoj oazi koja sama po sebi oduzima dah. Kad tome pridodate svadbeni protokol – pažljivo odabrane cvjetne dekoracije, elegantan postav koktela dobrodošlice, bogatu ponudu vrhunske hrane i pića uz profesionalan, a opet nenametljiv servis, dobivate kulisu iz najljepšeg filma. Upravo onakvu o kakvoj ste maštali za svoj dan iz snova. 

Trajbar Team poznat je po vrhunskoj organizaciji raznih vrsta vjenčanja kojima je zajednički nazivnik elegancija, profinjenost i stvaranje trendova. Bogato iskustvo, umijeće pažljivog slušanja želja i ideja mladenaca te proaktivno predlaganje ideja i rješenja, vode do uspješne realizacije događanja, bilo da je riječ o vjenčanju ili nekom drugom okupljanju. «Naše je zadovoljstvo voditi brigu oko najsitnijeg detalja kako bi se mladenci, ali i svi naši gosti osjećali ugodno i opušteno» govori Maja Trajbar te nadodaje «A cilj nam je da svako vjenčanje bude jedinstveno – surađujemo već dugi niz godina s vrhunskim profesionalcima koji mogu sve ideje pretočiti u stvarnost. Volimo kreirati trendove, biti originalni i svjedočiti osmijesima na licima naših mladenaca i uzvanika», zaključuje Maja.

Otkrijte koje sve mogućnosti nudi Trajbar Team u jedinstvenom prirodnom okruženju koje već samo po sebi elegancijom i posebnošću oduzima dah. 

Foto: PR
Objavljeno: 07.09.2023. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p