DOGAĐANJA

Započinje jedan od najvećih glazbenih festivala u Europi!

Kreće 7. izdanje 'World Club Dome' festivala i traži se ulaznica više
Možda nas je proljeće preskočilo, no ljeto je pred vratima! A što govori ljeto bolje nego najava niza fantastičnih glazbenih festivala diljem čitave Europe? Jedan takav uskoro započinje u Frankfurtu, a vi imate dovoljno vremena na brzinu spakirati kovčege, razbistriti misli i razmišljati samo o novim plesnim pokretima!

Unatrag nekoliko godina, ljetni festivali postali su razlog zbog kojih mnogi party entuzijasti odlučuju svoj godišnji odmor provesti u nepoznatoj zemlji s hrpom neznanaca koji dijele jednu zajedničku crtu – ljubav prema glazbi i plesu. Bez obzira koju vrstu glazbe slušate, pronaći ćete nešto za sebe. Ipak, najpopularnijima su se pokazali festivali electro i house glazbe koji svake sezone postaju sve veći i spektakularniji. Jedan takav započinje 7. lipnja u Frankfurtu, a radi se o jednom od najpoznatijih i najvećih festivala danas – World Club Dome!

Sedmo izdanje jednog od najvećih EDM festivala u Njemačkoj inspirirano je svemirom pa je i tema ovogodišnjeg line upa upravo „space edition“. Naime, neki od najvećih glazbenika i pjevača poput Davida Guette, Marshmelloa, Robina Schulza, Nine Kraviz i Armin Van Buuren nastupit će na podiju festivala koji je ove godine veći impresivniji no ikad! Na vanjskom podiju će, tijekom tri dana, nastupiti Steve Aoki i Timbaland, Tinie Tempah i Jason Derulo te Clean Bandit, a sve ljubitelje electro dance glazbe oduševit će nastup legendarnih Elrow i ANTS.

Gotovo 150 izvođača "World Club Dome" festivala tijekom tri dana nastupit će pred brojnom publikom i svatko će pronaći ponešto za sebe! Techno, EDM, house i deep house, trance, pop i electro tek su neki od žanrova koji će biti podijeljeni na čitav niz vanjskih pozornica i golemih dvorana. Festival ovog kalibra spada u kategoriju "jednom u životu", a još uvijek imate vremena pronaći kartu više za sebe i svoje prijatelje na službenim stranicama festivala.
Foto: PR
Objavljeno: 01.06.2019. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p